Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/6)



Πώς θα είναι η μέρα σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα και στο επίκεντρό σου έρχονται μια νέα ιδέα για το παρελθόν ή μια αίσθηση του τι πρέπει να διακόψεις, ενώ ο κόσμος των ονείρων σου γίνεται πιο δραστήριος. Επίσης μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη για λίγο επιπλέον χρόνο για προσωπικές δραστηριότητες που σε τρέφουν σε πνευματικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Φρόντισε να αποφορτίσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη να αφήσεις πίσω σου τις σκιές του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Νέες ιδέες, σχέδια ή οράματα για το μέλλον μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σε παρακινήσουν σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια ασάφεια ή μυστήριο με ένα φίλο ή ένα συνεργάτη, ή ένα γεγονός, μια συνάντηση ή μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Είναι η στιγμή για να ανανεώσεις το πάθος στην ερωτική σου ζωή αλλά και στους στόχους και επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε το να κλειστείς στον εαυτό σου και πες ναι σε νέες προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται σήμερα στον τομέα της καριέρας σου είναι καιρός να ανοίξεις την καρδιά σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να σκεφτείς νέους τρόπους, έτσι ώστε να δώσεις νόημα στη ζωή σου. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ξεφύγεις από τις ευθύνες της σχέσης με τον αγαπημένο σου, όμως να θυμάσαι πως αυτό έχει και τα ρίσκα του. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίζεις παράλληλα παιχνίδια και μην εκτίθεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αν και δεν είναι η ιδανική στιγμή για την υπογραφή συμβάσεων ή την ανάληψη εργασίας που απαιτεί προσοχή σε γεγονότα και αριθμούς, είναι μια μεγάλη μέρα για δημιουργική έκφραση όμως η σημερινή. Ψάχνεις επίσης εμπειρίες που προσθέτουν περισσότερο νόημα στη ζωή σου και που τρέφουν το πνεύμα σου. Είναι μια καλή στιγμή για να ανακαλύψεις ένα νέο ενδιαφέρον ή να ανοίξεις μια νέα προοπτική που μπορεί να σε παρακινήσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Πρόσθεσε άρωμα ρομαντισμού και πάθους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις όνειρα και να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

ΛΕΩΝ ♌

Η σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα συνεχίζει να προκαλεί βαθιά συναισθήματα και επιθυμίες και βρίσκεις τρόπους για να προσθέσεις περισσότερη φαντασία, ρομαντισμό ή και πνευματικότητα στη ζωή σου. Η επιθυμία για στενή σχέση με κάποιον ή για πνευματική σύνδεση, μπορεί να είναι ισχυρότερη από ποτέ για αυτό και έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τις ανάγκες σου να σε οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Οι σημερινές ενέργειες υπογραμμίζουν την ανάγκη σου για τους άλλους, τραβώντας μάλλον ονειρικά συναισθήματα για κάποιον ή για μια σχέση. Οι ανάγκες των σχέσεών σου είναι στο επίκεντρο, για αυτό καλά θα κάνεις να αφιερώσεις χρόνο σε αυτούς που αγαπάς και κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα τη μέρα σου, αφήνοντας για λίγο πίσω τις σκοτούρες και τις σκέψεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ ♎

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προβάλλουν και να υποστηρίξουν τη φαντασία ή την ονειροπόλησή σου. Θα είσαι πολύ πιο παραγωγική εάν οι προσπάθειές σου είναι ενδιαφέρουσες, εμπνευσμένες ή και δημιουργικές. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και ονειρευτείτε μαζί το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και όχι να σκέφτεσαι τι δεν έκανες καλά στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στον τομέα της χαράς σου σήμερα και αναζητάς έμπνευση. Με τον Άρη σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη από τα μέσα Μαΐου, έχεις την τάση να δράσεις και να ασχοληθείς με τις δημιουργικές και ρομαντικές σου αναζητήσεις. Μέσα σε αυτήν την καλή σου διάθεση συμπεριέλαβε και τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βραδιά από κάθε άποψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η σημερινή ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες επιθυμίες, ιδιοτροπίες, παρορμήσεις και καταστάσεις. Όλα αυτά τα πράγματα μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση από τη μία πλευρά αλλά από την άλλη, μπορεί να υπάρχει έμπνευση, καθώς αναζητάς περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να νιώθεις ότι περνά μια κρίση, όμως είναι στο χέρι σου να αποκαταστήσεις την κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να ασχοληθείς απόψε με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου, ξυπνώντας μια έντονη επιθυμία να μάθεις, να συνδεθείς ή να θέσεις σε εφαρμογή μια μοναδική ιδέα. Εάν αισθάνθηκες μια αυξημένη επιθυμία για κάτι πιο ενδιαφέρον, ασυνήθιστο ή δημιουργικό για να τραβήξεις το μυαλό σου τις τελευταίες ημέρες, πιθανότατα οφείλεται σε αυτήν τη διέλευση. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να μετατραπεί σε μοναδική αρκεί να το επιδιώξεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις χιλιάδες πράγματα να κάνεις απόψε κι έτσι δεν σου μένει χρόνος για αναπολήσεις και αναζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα, μεγαλώνοντας την επιθυμία σου να θέσεις τα όνειρά σου σε προτεραιότητα και δράση. Είναι προτιμότερο να μην εστιάσεις πάρα πολύ σε αυτό που σου λείπει όσον αφορά στις ανάγκες, τις επιθυμίες σου αλλά σε αυτά που έχεις κατακτήσει μέχρι σήμερα. Η βραδιά διαθέτει μαγεία από μόνη της κι έτσι αν βάλεις κι εσύ το χεράκι σου προβλέπεται να περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, απόλαυσε την ισχύ σου απέναντι στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Άρης κινείται σε ευθυγράμμιση με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο σήμερα, τραβώντας τόσες πολλές διαφορετικές επιθυμίες και παρορμήσεις στην επιφάνεια που μπορεί να μην γνωρίζεις από πού να ξεκινήσεις. Τα συναισθήματά σου είναι τόσο δυνατά που μπορεί να αισθανθείς ευτυχία, ανησυχία ή ακόμα και αποθάρρυνση. Στο χέρι σου είναι να τα χαλιναγωγήσεις και να απολαύσεις τη μέρα.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου