Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Αυτός θα αντικαταστήσει τον Θάνο Καληώρα στο “Κλουβί με τις τρελές” – «Θα “ξεσκίσω” τον Λάκη Γαβαλά»

«Είχα πει “όχι” σε Κούρκουλο και Βουγιουκλάκη, αλλά είπα “ναι” στο “Κλουβί με τις τρελές”».

Ο Θάνος Καληώρας έφυγε από την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”, αλλά ο αντικαταστάτης του βρέθηκε και είναι ο Τάκης Μπινιάρης.

 Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο για την επιλογή του να πει “ναι” σε αυτή την πρόταση, για τον Λάκη Γαβαλά, ενώ ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για τις αποχωρήσεις από την παράσταση.

«Εγώ δεν έχω την αγωνία του κορονοϊού, έχω την αγωνία αν θα με αγαπήσει ο Γαβαλάς. Και η άλλη μου η αγωνία είναι όταν θα γυρίσω στο σπίτι μου, τι θα μου πει ο δεσμός μου.
Είπα όχι στον Κούρκουλο στο “Ψηλά από τη γέφυρα” του Άρθουρ Μίλερ, είπα όχι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη για να παίξω τον Τσε Γκεβάρα, αλλά πέρασαν τα χρόνια και λέω ναι στο “Κλουβί με τις τρελές”.

Είχα πει όχι στον Κούρκουλο γιατί είχαμε ένα φιλί στο στόμα στο έργο και ντράπηκα. Πιστεύω ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας συνδυασμός… πώς ήταν ο Ζαμπέτας; Και δίκαια θα τραβήξει ο Γαβαλάς τα φώτα στην παράσταση, αλλά εγώ θα του κλέψω την παράσταση, θα τον “ξεσκίσω”, να είσαι σίγουρος», είπε αρχικά ο Τάκης Μπινιάρης.



Σε ερώτηση για τις αποχωρήσεις από την παράσταση, ο Τάκης Μπινιάρης ξέσπασε: «Έχει αποθρασυνθεί ο μέτριος γιατί βλέπει άλλους που δεν αξίζουν ούτε μια φτυσιά, ούτε ένα βλέμμα, να προβάλλονται. Και ζητάει τα αζήτητα και έτσι δημιουργούνται διάφορες καταστάσεις σαν αυτή εδώ που ζούμε».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου