Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Αποχώρησε από το J2US – Τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για το “Δικαστήριο μόδας”

Εκτός J2US βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα, σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day. 

Η γνωστή ηθοποιός δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην παρουσίαση των backstage του show και τη θέση της αναμένεται να πάρει μια «νέα και πολλά υποσχόμενη χωρίς τηλεοπτική εμπειρία».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε, επίσης, και ποια πρόσωπα πέρασαν από ραντεβού και δοκιμαστικό για το “Δικαστήριο μόδας” που θα παρουσιάσει στο Open η Μαρία Μπακοδήμου.

«Το δικαστήριο μόδας θα βγει κανονικά με τη Μαρία Μπακοδήμου. Θα είναι μια τριμελής κριτική επιτροπή και χθες ξεκίνησαν να βλέπουν και πρόσωπα, άρχισαν τα πρώτα δοκιμαστικά, τα πρώτα ραντεβού για την στελέχωση της ομάδας.

Από δοκιμαστικό πέρασαν ο Βασίλης Ζούλιας. Το επόμενο πρόσωπο δέχτηκε πρόταση και από το GNTM, αλλά δεν τα βρήκαν. Είναι η Υβόννη Μπόσνιακ που έκανε χθες ένα πρώτο ραντεβού. Επόμενο πρόσωπο είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που επίσης πέρασε χθες από δοκιμαστικό. Και ένα άλλο πρόσωπο που είχε δεχτεί πέρυσι πρόταση για το My Style Rocks είναι ο Σπύρος Πώρος. Θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, δεν είναι μόνο αυτά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.



Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε επίσης πως η Βίκυ Κάβουρα θα βρεθεί εκτός J2US τη νέα σεζόν: «Κάτι έχει δημιουργηθεί, εκεί υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο. Φαίνεται ότι τη θέση της Βίκυς Κάβουρα παίρνει μια νέα και πολλά υποσχόμενη και χωρίς τηλεοπτική εμπειρία».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου