Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Πέθανε ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος

Απεβίωσε σε ηλικία 61 ετών.

Απρόσμενα έφυγε από τη ζωή, πριν λίγες ώρες, ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος όπως έκαναν γνωστό μέσω Facebook οι αδερφές του.

Ένας άνθρωπος που είχε για χρόνια συνδέσει το όνομα του με τον χώρο της αστρολογίας και πέθανε στα 61 του χρόνια. Την είδηση γνωστοποίησαν η ανιψιά του, Μαριελένα Παπαδάκου αλλά και ο ανιψιός του Τάσος Παπαδάκος. οι οποίοι έγραψαν τα ξημερώματα της Κυριακής στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

«Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Παπαδάκος.
«Θειουλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου» έγραψε με τη σειρά της η ανιψιά του αστρολόγου, Μαριαλένα.


Την πιο μεγάλη αναγνωρισιμότητα ο Πητ Παπαδάκος την όφειλε στο πλήθος των τηλεοπτικών του εμφανίσεων κατά τη δεκατία του ’90 ενώ είχε μεγάλη λατρεία στον Ολυμπιακό. Προς ώρας δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του γνωστού αστρολόγου.

Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά καθώς αστρολόγος και συγγραφέας διεθνούς φήμης.

Πτυχιούχος clayton university U.S.A. Πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής. Συγγραφέας διεθνούς φήμης. Ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ).

Πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημωνικης Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) .Ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου