Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram!

Δείτε περισσότερα...

Η Βασιλική Αγγέλη είναι έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Διανύει την 19 εβδομάδα της κύησης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι της, προκειμένου να αποκαλύψει στον καλό της, αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα, το φύλο του μωρού που περιμένει.
Ωστόσο, έτσι έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα νέα και για τον περισσότερο κόσμο, καθώς η ίδια δεν είχε κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στα social media το προηγούμενο διάστημα.

Η μέλλουσα μανούλα στόλισε το σπίτι σε μπλε αλλά και σε ροζ αποχρώσεις, ενώ μπροστά από το τραπέζι είχε μια κορδέλα που έγγραφε «Αγόρι ή κορίτσι», ενώ η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που έρχεται και τελικά θα είναι αγόρι έγινε όταν έσπασε ένα μεγάλο μαύρο μπαλόνι -κατά τα πρότυπα του εξωτερικού- μέσα από το οποίο έπεσαν μπλε κομφετί.

Η Βασιλική, μάλιστα, πόζαρε στον φακός δείχνοντας με καμάρι την φουσκωμένη κοιλίτσα της, αλλά και στο πλευρό του συντρόφου της, κρατώντας μαζί του μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση.



Πηγή: Tlife
https://www.zappit.gr/showbiz/ellinida-ithopoios-einai-egkyos-kai-to-anakoinose-sto-instagram/2967471

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου