Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας από τους τραυματίες

Σοβαρά τραύματα έχουν ακόμα δύο γυναίκες- Μεταφέρθηκαν στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης

Σοκ έχει προκαλέσει η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση με τσεκούρι που εξαπέλυσε 45χρονος στη ΔΟΥ Κοζάνης χθες το μεσημέρι. Οι τρεις εφοριακοί μεταφέρθηκαν το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός, ενώ σοβαρά είναι τα τραύματα και των δυο γυναικών, μια εξ αυτών μάλιστα έχει χάσει το ένα της μάτι.

Ο άνδρας έχει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, βαρύτατα θλαστικά τραύματα σε κρανίο και κεφαλή και δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Κρίσιμη είναι και η κατάσταση της 66χρονης εφοριακού, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και κεφάλι. Έχει χάσει το δεξί της μάτι και θα πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση της. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί.

Η 47χρονη εφοριακός, η οποία έχει πιο ελαφρά τραύματα σε πλάτη και αυχένα, νοσηλεύεται σε θάλαμο της Νευροχειρουργικής Μονάδας του «Παπανικολάου» και η κατάσταση της είναι σταθερή.

Ο τέταρτος τραυματίας είναι μία άλλη γυναίκα, η οποία υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην προσπάθεια της να διαφύγει από τις σκάλες και μέσα στον πανικό της έχασε την ισορροπία της και έπεσε από αυτές.

Ο 45χρονος δράστης κρατείται και αρνείται να πει οτιδήποτε με αποτέλεσμα τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν άγνωστα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου