Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο από τους τρεις τραυματίες

Σοβαρή αλλά με ήπια βελτίωση η κατάσταση του 56χρονου - Δεν επιδεινώθηκε η υγεία της 67χρονης

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας των δύο εκ των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με την τελευταία ιατρική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών, που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η 47χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Η 67χρονη ασθενής, η οποία νοσηλεύεται στη Β' ΜΕΘ, παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή, χωρίς επιδείνωση.

Ο ασθενής ηλικίας 56 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β' ΜΕΘ είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης "τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου