Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Επθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Σε μηχανική υποστήριξη δύο από τους τρεις τραυματίες

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Παπανικολάου»

Σε μηχανική υποστήριξη νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη οι δύο από τους τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση χθες με τσεκούρι μέσα στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Η τρίτη τραυματίας νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του ιδίου νοσοκομείου.

Πρόκειται για έναν άντρα 56 ετών και δύο γυναίκες 47 και 67 ετών.

Όπως ανακοινώθηκε από νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου», ο 56χρονος νοσηλεύεται στη Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός με μηχανική υποστήριξη.

Η 67 χρονη, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο το νοσοκομείο, νοσηλεύεται στη Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον συντονιστή διευθυντή της οφθαλμολογικής κλινικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο.

Η 47χρονη είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη και είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Ο τέταρτος τραυματίας είναι μία άλλη γυναίκα, η οποία υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην προσπάθεια της να διαφύγει από τις σκάλες και μέσα στον πανικό της έχασε την ισορροπία της και έπεσε από αυτές. Η γυναίκα παρέμεινε νοσηλευόμενη στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου