Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον ψευτογιατρό ντυμένο πιλότο μπροστά από F-16

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα χίλια πρόσωπα του κατηγορούμενου

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού δεν έχουν τέλος. Μετά τη νέα μαρτυρία που τον «καίει» από γυναίκα που είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας και έπεσε θύμα του... δόκτωρα, νέες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Alpha, εχθές, Δευτέρα 06 Ιουλίου έδειξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, φωτογραφία του ψευτογιατρού να ποζάρει μέσα στο χειρουργείο, μπροστά σε ένα λίπωμα και δίπλα σε πραγματικούς γιατρούς και νοσηλευτές ενώ κρατά στο χέρι του ένα νυστέρι.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Τρίτης, έφερε στο φως της δημοσιότητας και νέα φωτογραφία του ψευτογιατρού, αυτή τη φορά ντυμένου πιλότου να ποζάρει μπροστά από ένα μαχητικό αεροσκάφος, F-16. Η συγκεκριμένη φωτογραφία βρέθηκε στην κατοχή του.

Όπως μετέδωσε το δελτίο, ο 47χρονος με τα χίλια πρόσωπα φαίνεται πως παρίστανε και τον πιλότο προκειμένου να πείσει τα θύματα του ενώ είχε επισκεφθεί «ασθενή» του ντυμένος με τη στολή αυτή στη Λάρισα. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πολύ πιθανό να αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.



Η ειδική φόρμα, η εξάρτηση με τα σακίδια παραπέμπουν σε Αμερικανό πιλότο της Εθνικής Φρουράς ενώ τα σήματα στην στολή παραπέμπουν στην ειδική μονάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής όπου δήθεν υπηρέτησε ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα στη φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha φαίνεται και ο χάρτης της αποστολής που φαίνεται να έφερε εις πέρας.

Ο 47χρονος ψευτογιατρός κατηγορείται ότι συστηνόταν ψευδώς ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου