Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Μεγάλη κινητοποίηση στον Βόλο για το δάχτυλο ενός παιδιού

Το παιχνίδι με ένα fidget spinner έφερε μπελάδες σε έναν 12χρονο

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν 12χρονο το παιχνίδι με ένα fidget spinner, καθώς στο δάχτυλό του σφηνώθηκε ένα ρουλεμάν από αυτό το αγχολυτικό πλαστικό παιχνίδι.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για να αφαιρεθεί το ρουλεμάν από το χέρι του, με πυροσβέστες, έναν εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και γιατρούς να παίρνουν μέρος στην επιχείρηση.

Οι γιατροί, λοιπόν, κάλεσαν τον εθελοντή Β. Ηλιόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΡΤ προσάρμοσε ένα δαχτυλίδι από σκληρό πλαστικό μεταξύ του δάχτυλου του παιδιού και του ρουλεμάν και με επαναφορτιζόμενο μικρό τροχό, άρχισε να κόβει το ρουλεμάν που είναι ατσάλινο και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Την ώρα της επιχείρησης, το προσωπικό του Νοσοκομείου έριχνε νερό με σύριγγα στο δάχτυλο του ανήλικου, για να μην καεί το δέρμα από τις σπίθες και την τριβή, ενώ το ρουλεμάν χρειάστηκε να κοπεί σε δύο σημεία, ώστε να απελευθερωθεί το δάχτυλο του παιδιού.

Τελικά, η όλη επιχείρηση με στοιχεία... ΜακΓκάιβερ κράτησε περίπου 20 λεπτά, το δάχτυλο απελευθερώθηκε και αφού οι γιατροί χορήγησαν στο αγόρι αλοιφές για το δάχτυλο και αντιβίωση, αποχώρησε.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου