Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Η Νάταλι Κάκκαβα μπέρδεψε τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον Μάκη Δελαπόρτα (βιντεο)

Όχι αυτό είναι λάθος, αυτός είναι ο Μάκης Δελαπόρτας"

Στην εκπομπή του OPEN Καλοκαίρι #ΝΟΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος λόγω ενός λάθους της Νάταλι Κάκκαβα βρήκε την αφορμή να εξηγήσει κάποια περιστατικά σε σχέση με το γεγονός ότι τον μπερδεύουν με τον Μάκη Δελαπόρτα.

Συγκεκριμένα η Νάταλι Κάκκαβα ανέφερε απευθυνόμενη στον Σπύρο Μπιμπίλα «Σπύρο μου εγώ τόσα χρόνια σε γνωρίζω κυρίως από την αγάπη που έχουν εκφράσει άλλοι άνθρωποι για εσένα και δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου σε εμπιστεύτηκαν με την αυτοβιογραφία τους. Σήμερα συμπληρώνονται 16 χρόνια από τότε που έφυγε η Ρένα Βλαχοπούλου.»

Ο ηθοποιός εκείνη τη στιγμή διόρθωσε την παρουσιάστρια λέγοντας «Όχι αυτό είναι λάθος, αυτός είναι ο Μάκης Δελαπόρτας. Να σας πω για την Ρένα Βλαχοπούλου επειδή γίνεται το γνωστό λάθος και δεν πειράζει. Σε ζωντανές εκπομπές με έχουν ρωτήσει για βιβλίο που έχω γράψει και το έχει γράψει ο Μάκης. Μας μπερδεύουν από παιδιά χωρίς να μοιάζουμε αλλά είμαστε το ίδιο καλοσυνάτοι κι οι δύο κι είμαστε σαν αδέλφια. Να σας πω ένα αστείο; Κάθομαι σε ένα βαπόρι και πάω κι έρχεται ένας κύριος και μου λέει είμαι πολύ χαρούμενος κάθε εβδομάδα βλέπω ένα γνωστό ηθοποιό. Του λέω ποιον είδατε την προηγούμενη εβδομάδα και μου λέει τον Σπύρο Μπιμπίλα. Και ποιον νομίζετε ότι βλέπετε τώρα; Και μου λέει τον Μάκη Δελαμπόρτα.»Ο Σπύρος Μπιμπίλας  τόνισε ότι το συγκεκριμένο μπέρδεμα έχει γίνει σε πολλές εκπομπές.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου