Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Καλοκαίρι #Not: Ένταση με την Δήμητρα Αλεξανδράκη – Το «τσιτσίδι» την έκανε έξαλλη (βιντεο)

Το συγκεκριμένο σχόλιο από τη Νάταλι Κάκκαβα σε γυμνή φωτογραφία της στο Instagram έφερε την παρεξήγηση

Την Δήμητρα Αλεξανδράκη έβγαλαν σε ζωντανή σύνδεση στο Καλοκαίρι #Not, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν.
Το μοντέλο ήταν εκνευρισμένο από σχόλια που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες η Ναταλί Κάκκαβα για μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο Instagram και με το «καλημέρα» δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της.

Στην επίμαχη φωτογραφία που «άναψε» και τις φωτιές, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο ένα καπέλο και κοσμήματα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση προβλήθηκε στην εκπομπή του Open και τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια ενόχλησαν το μοντέλο.

Έτσι, στη σημερινή του σύνδεση η Αλεξανδράκη τόνισε πως αν είχε ενημερωθεί πιο νωρίς για τα σχόλια, ενδεχομένως να μην εμφανιζόταν στην εκπομπή.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) στις

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία όμορφη γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας. Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε φανερά ενοχλημένη.

Η Ναταλί Κάκκαβα με τη σειρά της εξήγησε: «Μακριά από μένα τα σεξιστικά σχόλια. Είσαι ένα κορίτσι με πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα. Από εσένα θέλω να δω και άλλα πράγματα. Η λέξη τσιτσίδι δεν νομίζω ότι σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Μου αρέσεις πάρα πολύ και θέλω να σε βλέπω διαφορετικά. Που είναι το κακό; Εμένα μου αρέσεις πάρα πολύ που βγαίνεις και μιλάς… σε παρακολουθώ, μου αρέσει η εκρηκτικότητά σου και είσαι ένα κορίτσι που δεν κάνεις δημόσιες σχέσεις… Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω, ούτε εσένα προσωπικά, ούτε καμία…»

«Δεν μου αρέσει να βάζετε ταμπέλες», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Η ένταση ήταν έκδηλη, ενώ το λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος είπε: «Δήμητρα μου, μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Σε παρακαλώ. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Εμένα μου αρέσει όλο το φάσμα των φωτογραφήσεων που έχεις κάνεις… Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δεν θα έπρεπε να σε θίξει…».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου