Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ξεσπά Ελληνίδα ηθοποιός – «Δεν μπορώ άλλο, μπούχτισα! Δεν θέλω άλλο, έκανα τον κύκλο μου»

"Ήμουν σαράντα οκτώ χρόνια στη δουλειά..."

Αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίζεται η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Λοιπόν.

 Μέσα σε όλα, αναφέρει πως έπειτα από 48 χρόνια στο επάγγελμα δεν μπορεί άλλο να βρίσκεται σε τηλεοπτικές ή θεατρικές δουλειές και δεν το επιθυμεί. Ο λόγος για την Μάγδα Τσαγγάνη!

Πού σας βρίσκουμε αυτήν την εποχή;

Είμαι στο εξοχικό μου, στην Αίγινα, εδώ μένω τον τελευταίο καιρό, ηρεμώ και ξεκουράζομαι μακριά από την Αθήνα.

Είναι αλήθεια πως, παρά τις προτάσεις που δέχεστε κατά καιρούς να επιστρέψετε στην τηλεόραση, εσείς αρνείστε;

Ναι, δεν μπορώ άλλο, μπούχτισα! Ήμουν σαράντα οκτώ χρόνια στη δουλειά, δεν θέλω άλλο, έκανα τον κύκλο μου. Πέρυσι μου έκαναν πρόταση να κάνω ένα γκεστ στη σειρά «Πολυκατοικία», αλλά αρνήθηκα. Αυτή η δουλειά ήταν πάντα προβληματική. Γελάς πέντε φορές και κλαις 105. Το καλό με εμένα είναι πως ποτέ δεν πείνασα, με είχε αποκαταστήσει ο πατέρας μου, που έβλεπε εκατό χρόνια μπροστά.

Οπότε, αν είχατε την ευκαιρία να ξαναγεννηθείτε, θα ακολουθούσατε το επάγγελμα του ηθοποιού;

Σας ορκίζομαι, ενώ το λατρεύω το επάγγελμά μου, θα γινόμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός, με τις στενοχώριες που έχω πάρει. Βέβαια, μετά το 2003, που έγιναν οι «Σαββατογεννημένες», πήρα την εκδίκηση μου. Με έπαιρναν οι επιχειρηματίες, τους οποίους κάποτε τους έπαιρνα εγώ, και μου έλεγαν, «έχουμε κλείσει, αν θες τουρνέ».



Μετά το σίριαλ, με έπαιρναν και τους έλεγα, «έχω γύρισμα». Έλεγα μέσα μου, «τώρα που με θέλετε εσείς, δεν σας θέλω εγώ»!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου