Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ξεσπά η Μάρλεν Γρυντάκη για τον Δημήτρη Μπέλλο – «Λέει μπούρδες, αυτός φλέρταρε με όλες τις κοπέλες»

Δείτε όλα όσα είπε η Μάρλεν Γρυντάκη.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Μάρλεν Γρυντάκη από το MasterChef που απάντησε στα όσα είχε πει ο Δημήτρης Μπέλλος, ότι δηλαδή μια συμπαίκτριά του, του ζήτησε να κάνουν σχέση μέσα στο MasterChef.

«Όσο ήμουν στο MasterChef είχα σχέση με ένα παιδί από το Λονδίνο και μετά το παιχνίδι χωρίσαμε γιατί αποφάσισα να ζήσω στην Ελλάδα. Όσο ήμουν μέσα είχα σχέση, όλα τα άλλα που ακούγονται για ειδύλλια είναι απλά φήμες. Τώρα ανοίγουμε τα φτερά μας, νέοι ορίζοντες, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα και μάλλον θα την… ανοίξω, θα δούμε.

Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει κάποιος υπέρβαρος άνθρωπος, είναι οκ. Αλλά δεν είναι οκ να κάθεται να τον κατακρίνει για το βάρος του.
Συγγνώμη ρε φίλε, ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, εσένα τι σε νοιάζει; Εσένα βαραίνουν ή σου τρώω το φαγητό; Με τη Μαρία Μπέη δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες, απλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε κάποια πράγματα και που μιλούσε…», είπε αρχικά η Μάρλεν.



«Ο Δημήτρης Μπέλλος είπε πως μία συμπαίκτριά του ζήτησε να το παίξουν ζευγάρι, εκείνος αρνήθηκε και τελικά τον… εκδικήθηκε», είπε η ρεπόρτερ και η Μάρλεν απάντησε: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να λένε μπούρδες και να πουν τα πράγματα όπως είναι. Αυτός ήταν ο… μελισσούλος και τριγύριζε τις μελισσούλες μπας και βρει καμιά γύρη. Και βρήκε. Μα αφού έτσι είναι, κάθεται και λέει μπούρδες. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου