Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη – «Γιατί ρε βλάκα»;

"Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου".

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας από τους μακροβιότερους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη.
Η συνεργασία τους, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με αρκετά σκοτεινά σημεία. Εκείνος δεν έκρυβε την πικρία του για την Ελένη Μενεγάκη στις συνεντεύξεις που έδινε. Οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει ξανά από τότε. Μέχρι που η Ελένη σήκωσε το τηλέφωνο και τον κάλεσε στην τελευταία της εκπομπή…

Ιδιαίτερα φορτισμένος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας περπάτησε στο πλατό και έπεσε με κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη. Εκείνη τον αγκάλιασε σφιχτά, τον φίλησε στο μάγουλο και αφού κάθισαν στις πολυθρόνες, η κουβέντα τους εξελίχθηκε ως εξής:

Γρηγόρης: Δύσκολο πολύ…
Ελένη: Δηλαδή, αν εγώ δεν σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω γιατί φεύγω, δεν θα ερχόσουν από μόνος σου;
Γρηγόρης: Δεν θα ερχόμουν.
Ελένη: Γιατί ρε βλάκα; Μετά από τόσα χρόνια!
Γρηγόρης: Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου.
Ελένη: Πόσο; Να γεράσω πια;
Γρηγόρης: Πολλά χρόνια και μεγαλώνουμε…



Γρηγόρης: Τεράστιο σχολείο με 95% ωραίες στιγμές.
Ελένη: Να σου πω κάτι; Μόνο αυτές μένουν…
Γρηγόρης: Για μένα που είμαι εδώ είναι πολύ λυτρωτικό και στο λέω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου ότι και για μένα κλείνει αυτό το κεφάλαιο και κλείνει ωραία. Αν δεν έκλεινε ωραία πάντα θα με έτρωγε!



Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπασαν τον πάγο, με τις αναμνήσεις από την συνεργασία τους να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου