Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Live News – Ξεσήκωσαν την Μύκονο τα κορίτσια της Victoria’s Secret

Οι διακοπές της Ανδριάνα Λίμα και της Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Παρά τον κορονοϊό και το δυσκολότερο για όλους καλοκαίρι, όπως παρουσιάστηκε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τρίτης, ξεκίνησαν οι αφίξεις των super models στο νησί των Ανέμων για ακόμα μια χρονιά.

Μια διαφήμιση που κάθε χρόνο είναι συνυφασμένη με το νησί της Μυκόνου το οποίο δίχως άλλο και την χρειάζεται!

Από τους πρώτους, λοιπόν, επώνυμους που έδωσαν το παρών είναι η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ που συχνά πυκνά διαφημίζει το νησί των Ανέμων στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στα σοκάκια της Μυκόνου και αυτό το καλοκαίρι, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος στην ενημερωτική εκπομπή του Mega, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της.

«Ακόμα στη Μύκονο υπάρχει μεγάλη ησυχία, έχουν πέσει πάρα πολύ οι τιμές. Δηλαδή δωμάτια σε καινούργια boutique hotels στη χώρα νοικιάζονται από 60 ευρώ και 70 ευρώ αντί για 200 ευρώ που θα έπρεπε να νοικιάζονται υπό άλλες συνθήκες» σημείωσε ο δημοσιογράφος του Mykonos LiveTv, προσθέτοντας πως «είναι όμως πολύ θετικό το γεγονός πως σιγά σιγά ξεκινούν να έρχονται επώνυμοι. Άλλη μία πολύ μεγάλη και γνωστή προσωπικότητα στο χώρο της μόδας είναι η Ανδριάνα Λίμα που ήρθε και αυτή πριν από λίγο καιρό και έκατσε 4 μέρες».



«Μετά την 1η Ιουλίου είδαμε μια μικρή κίνηση στο νησί» συμπλήρωσε ο Πέτρος Νάζος στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου