Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Λύγισε η Πόπη Τσαπανίδου: Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει «καλά τα κατάφερες»

Η στιγμή που η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Σε μια εξομολόγηση ψυχής για το πώς έφερε στον κόσμο και μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της, καθώς ο άντρας της πέθανε όσο εκείνη ήταν έγκυος, έκανε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος« η Πόπη Τσαπανίδου.

«Είναι πραγματικά δύσκολο πράγμα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους… Είναι τραγική η στιγμή, πραγματικά τραγική στιγμή. Η στιγμή που γεννιούνται δυο παιδιά και ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον μπαμπά τους, είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή» είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι και χαρά όταν βλέπεις τα νέα παιδάκια και η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα κι εσύ πρέπει να πάρεις δύναμη για να μπορέσεις… Η ζωή συνεχίζεται»



«Είναι μια απόφαση μέσα σου ότι… εγώ θα τα καταφέρω. Υπήρξε μια στιγμή που τη θυμάμαι καλά και θα κλάψω τώρα… Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει "καλά τα κατάφερες". Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το… ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά χωρίς να περάσω όλα τα άλλα» είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου