Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Malik B: Πέθανε στα 47 του ο γνωστός ράπερ

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Roots – Άγνωστα τα αίτια θανάτου

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 47 του χρόνια, ο Malik B, γνωστός Αμερικανός ράπερ και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Roots. Την θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή το συγκρότημα στο οποίο ο Malik B ήταν μέχρι το 1999, μέσα από το λογαριασμό τους στο Instagram, ενώ επιβεβαίωσε την απώλεια ο ξάδερφός του ράπερ, Don Champion. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Οι The Roots έγραψαν στην ανάρτησή τους για τον πρόωρο χαμό του πρώην συνεργάτη τους και καλού τους φίλου: «Με βαριά καρδιά και δάκρυα στα μάτια, σας ενημερώνουμε με οδύνη για τον θάνατο του αγαπημένου μας αδερφού και μέλους των Roots, Malik Abdul Baset. Μπορείτε να τον θυμάστε για την αφοσίωσή του στο Ισλάμ και ως έναν από τους καλύτερους ράπερ όλων των εποχών. Ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του και όλους τους δικούς του ανθρώπους σε αυτό το μεγάλο πένθος για την απώλειά του».


Ο Malik B συμμετείχε στα πρώτα τέσσερα άλμπουμ των The Roots μέχρι το 1999, οπότε και αποχώρησε από τη μπάντα για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο «Street Assault».


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου