Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Με παρουσία εισαγγελέα η νεκροψία στον νεαρό που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στον Βόλο

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια αιτήματος του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου στην είδηση ότι ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του από την ίδια του τη μητέρα.

 Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία, η οποία εξέτασε τον χώρο, ενώ στη συνέχεια ζητήθηκε νεκροψία - νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου του.

Μάλιστα, έπειτα από αίτημα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό 26χρονου, που είχε καταγγείλει πρόσφατα ξυλοδαρμό από την Αστυνομία, πραγματοποιείται με την παρουσία εισαγγελέα.

Στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται επίσης ότι «σεβόμενοι τη μνήμη του νεκρού παιδιού και τη θλίψη της οικογένειας του, δεν θα επεκταθούμε στο θέμα πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο κέντρο του Βόλου, αργά χθες (13/07) το απόγευμα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, αφού ο νεαρός δεν είχε τις αισθήσεις του.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε από τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν από τους οικείους του εκλιπόντος και έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι, ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε νωρίτερα και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την οποία χαρακτήρισε αθλιότητες και ασύστολα ψεύδη όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για σύνδεση του θανάτου του νεαρού με την καταγγελία ξυλοδαρμού του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου