Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Μεγάλοι νικητές του J2US οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά

Το J2US έφτασε στο τέλος του!

Οι έξι φιναλίστ, τρία ζευγάρια που αγαπήσαμε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή του show και μας χάρισαν μοναδικές και αξέχαστες εμφανίσεις.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή και η αγωνία μέχρι το φινάλε χτύπησε κόκκινο.

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα έντεκα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του show και όλη η ομάδα ευχήθηκε “καλό καλοκαίρι” με την πιο θεαματική γιορτή.

Μαζί τους σιγοτραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε… Και οι 28 διαγωνιζόμενοι του J2US ήταν υπέροχοι. Ο μεγάλος νικητής, όμως, θα ήταν ένας!

Έναν νικητή που χειροκρότησαν όλοι μαζί, ολοκληρώνοντας και τον στόχο που είχε φέτος το J2US, την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και Σωτηρία.

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι τέσσερις κριτές, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής πήραν θέσεις…

Οι έξι φιναλίστ τραγούδησαν από τρία τραγούδια, ένα από αυτά που είχαν πει σε προηγούμενες εμφανίσεις τους στο J2US, ένα καινούργιο που επέλεξαν οι ίδιοι, αλλά και ένα που είπαν και οι έξι.

Κατά τη διάρκεια του show είδαμε και όλα τα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν και να μας χαρίζουν ωραίες ερμηνείες. Και μέσα σε όλα αυτά είδαμε και την αγκαλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά. Μια αγκαλιά που μεσολάβησε ο Νίκος Κοκλώνης, προκειμένου να συμφιλιώσει τις δύο γυναίκες.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, μάλιστα, αναστάτωσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό στην εμφάνισή της με τον Άρη Μακρή, καθώς έμεινε στη σκηνή με σ@ξι εσώρουχα!

Ο Βαλάντης, επίσης, μας ξάφνιασε με την απίστευτη εμφάνισή του στη σκηνή, καθώς βγήκε με τα χέρια και το πρόσωπό του να είναι καλυμμένα με χρυσόσκονη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου