Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Μυστηριώδης θάνατος 26χρονης σeξoλόγου που βρέθηκε γuμνή σε κρεβάτι ξενοδοχείου

Είχε αρκετούς πλούσιους θαυμαστές - Η αστυνομία ερευνά τον ρόλο ενός άνδρα που την είχε επισκεφθεί

Μια 26χρονη δημοφιλής σeξολόγος βρέθηκε νεκρή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες σε δωμάτιο 5στερου ξενοδοχείου στη Ρωσία.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία ερευνά τον θάνατο της Άννα Αμπαρτσουμγιάν, η οποία εντοπίστηκε γυμνή στο κρεβάτι σουίτας.

Η 26χρονη σeξολόγος που έκανε συχνές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Peter 1 ενώ δίπλα στη σορό της εντοπίστηκε μια τσάντα Prada και ένα μαύρο φόρεμα.


Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα στοιχεία ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται να μπήκε στο δωμάτιό της ώρες πριν να βρεθεί νεκρή η σeξoλόγος.

Σημειωτέον ότι η Αμπαρτσουμγιάν είχε, σύμφωνα με αναφορές, αρκετούς πλούσιους θαυμαστές οι οποίοι τις είχαν κάνει πανάκριβα δώρα μεταξύ των οποίων δύο Bentley και μια Aston Martin.

Διάσημος δικηγόρος υποστηρίζει ότι η 26χρονη είχε δεχθεί απειλές από άτομα που της τηλεφωνούσαν έως και 20 φορές την ημέρα για να διεκδικήσουν χρήματα που φέρεται να τους όφειλε.

Μάλιστα ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι του είχε πει η 26χρονη: «Φοβάμαι. Είναι πολύ επιθετικοί».

Σύμφωνα με έναν τηλεοπτικό αναλυτή, η σορός της νεαρής σeξολόγου εντοπίστηκε από εργαζόμενους στο ξενοδοχείο περίπου 8 ώρες μετά τον θάνατό της.

Η Αμπαρτσουμγιάν, που ήταν πτυχιούχος ψυχολόγος, υποστήριζε ότι ήταν και μέντιουμ. Μάλιστα είχε και περίπου 370.000 followers στο Instagram.



Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου η σeξολόγος βρέθηκε νεκρή, εντοπίστηκαν χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία έχουν σταλεί για ανάλυση.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου