Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ο Χάρης Χριστόπουλος επιβεβαιώνει για την Ιωάννα Τούνη και το ροζ βίντεο – «Είχε καταρρεύσει»

«Το βίντεο κυκλοφορούσε στα παρασκήνια του My Style Rocks».

Με ένα βίντεο που ανέβασε, πριν τρεις ημέρες, στο κανάλι της στο Youtube, η Ιωάννα Τούνη “έσπασε” τη σιωπή της για την κυκλοφορία ροζ βίντεο και φωτογραφιών χωρίς την άδειά της.

Με δάκρυα στα μάτια η Ιωάννα Τούνη, εξομολογήθηκε πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της. Πιο συγκεκριμένα ήταν ένας καλός της φίλος, τον οποίο γνώριζε από τα 18 και ένα βράδυ όπου είχαν πιει, έγινε κάτι μεταξύ τους. Ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς να έχει επίγνωση η ίδια.

Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα του Happy Day προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την δημόσια εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη, με τον Χάρη Χριστόπουλου να αποκαλύπτει και να επιβεβαιώνει τα όσα είπε η Ιωάννα για την περίοδο που βρισκόταν στο My Style Rocks.



«Εσύ που την ξέρεις Χάρη, ήξερες ότι περνάει δύσκολα; Γιατί είπε ότι από την περίοδο του My Style Rocks, ενώ όλοι έβλεπαν ένα κορίτσι πολύ λαμπερό, εκείνη στα παρασκήνια έκλαιγε γιατί μόλις είχαν πρωτοδιαρρεύσει αυτές οι προσωπικές της στιγμές. Ήταν κάτι που το ξέρατε αυτό;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον Χάρη Χριστόπουλο.

«Αυτό είναι αλήθεια! Εγώ δεν έχω δει το βίντεο, αλλά κυκλοφορούσε μέσα στα παρασκήνια. Και μία-δύο φορές είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε όντως», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου