Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ το πρότζεκτ που ετοιμάζει για τον ΑΝΤ1

"Πρόκειται για μυθοπλασία αλλά με ζωντανό κοινό και πολύ διαδραστικό"

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ βρέθηκε, το πρωί της Παρασκευής, ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο λαοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στους «Αταίριαστους» με αφορμή τη νέα του παράσταση, «Dettolμη και Γοητεία» που παρουσιάζεται αυτό το καλοκαίρι στο θέατρο Δελφινάριο.

Μέσα σε όλα, ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν κάνεις αυτή τη δουλειά δεν είναι καθόλου δύσκολο να προσαρμόσεις τα κείμενα στην επικαιρότητα. Οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, εσύ το βλέπεις από τη δική σου οπτική γωνία και βλέπεις πως μπορεί να γίνει σάτιρα πάνω σε αυτό. Εδώ, ο κορονοϊός, είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο που βιώσαμε όλοι και είχε θανάτους. Από κει και πέρα όμως ο Έλληνας έχει χιούμορ, το αντιλαμβάνεται και έχει και ο ίδιος, άρα νομίζω ότι τα πάντα μπορούν να σατιριστούν και τα πάντα μπορούν να δοθούν με χιούμορ».

«Το πρόσωπο του κορονοϊού είναι διπλό, δίδυμο, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν από τους δύο γι’ αυτό και προέκυψε αυτός ο τίτλος. Ο Τσιόδρας αντιπροσωπεύει το Dettol, το αντισηπτικό και ο Χαρδαλιάς την γοητεία».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Μάρκος Σεφερλής πρόδωσε πως «ετοιμάζω κάτι στον ΑΝΤ1. Ένα πρότζεκτ πολύ ενδιαφέρον, πολύ διαφορετικό. Είναι ξένο, του BBC, που έχει να κάνει με αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Δηλαδή με το θέατρο και τη ζωντανή παρουσία του κοινού. Ένα πρότζεκτ πολύ διαφορετικό από τα σίριαλ που βλέπουμε, είναι μυθοπλασία αλλά με ζωντανό κοινό και διαδραστικό πολύ. Αυτό που μου δίνει εμένα ενέργεια και αισθάνομαι πως είμαι στο θέατρο εκείνη τη στιγμή».«Και αυτός που θα βλέπει, δηλαδή, τη σειρά στο σπίτι, θα είναι σα να τη βλέπει με παρέα» κατέληξε ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου