Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

«Όταν χάλασε το οτοκιού δευτερόλεπτα πριν γυρίσει η κάμερα να πω τους τίτλους ειδήσεων…»

Το απρόοπτο στον αέρα που διαχειρίστηκε δημοσιογράφος του MEGA...

Μια ξεχωριστή νότα στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» προσφέρει η Μαρία Κατσή.
Η νεαρή δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού μίλησε στο Τηλέραμα και μας συστήθηκε!

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. Είναι κάτι καινούριο για µένα και ευχαριστώ µέσα από την καρδιά µου τους ανθρώπους του MEGA, που µε εµπιστεύτηκαν και µου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Κάθε Σαββατοκύριακο είναι µια νέα εµπειρία για µένα. Προσπαθώ να γίνοµαι ολοένα και καλύτερη στη δουλειά µου και να βελτιώνοµαι µέσα από τα λάθη µου. Άγχος δεν έχω, όµως το βάρος της ευθύνης είναι µεγάλο.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ. Με τον καιρό και την εµπειρία που αποκτώ σιγά σιγά, τα διαχειρίζοµαι. Δεν θα ξεχάσω όµως αυτό που συνέβη στην πρεµιέρα της εκποµπής. Χάλασε το οτοκιού δευτερόλεπτα πριν γυρίσει η κάµερα για να πω τους τίτλους ειδήσεων. Πρέπει να πέρασαν από το µυαλό µου χιλιάδες σκέψεις, όµως πήρα βαθιά ανάσα και είπα το δελτίο απέξω. Θυµάµαι ότι το ένα λεπτό τηλεοπτικού χρόνου µού φάνηκε αιώνας.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ∆ΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Βλέπω τις εκποµπές του σταθµού και τα δελτία ειδήσεων και γενικά προσπαθώ να έχω µια ολοκληρωµένη και συνεχή ενηµέρωση.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ µεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς. Δεν είναι εύκολο όµως µε τόσες υποχρεώσεις και ούτε θεωρώ ότι υπάρχει κάποια µαγική συνταγή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου