Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Τηλεοπτική εμφάνιση έκπληξη θα κάνει ο Αντώνης Αντωνίου

Που θα δούμε, σε νέο ρόλο, τον αγαπημένο ηθοποιό;

Μεγάλο αφιέρωμα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αποκλειστική συνέντευξη του Αγγελου Χαριστέα στον Αλέξη Σπυρόπουλο, θέμα για τον πολύ ενισχυμένο μπασκετικό Ολυμπιακό – μετά την επιστροφή του Κώστα Σλούκα – αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού περιλαμβάνει το «Open Sport», αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:30.

Η Super League ολοκληρώθηκε όμως αυτό το καλοκαίρι το Open Sport δεν πάει διακοπές!
Η αγαπημένη αθλητική εκπομπή του OPEN θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι, θα μας ενημερώνει για τις μεταγραφικές κινήσεις και την προετοιμασία των ομάδων, θα μας παρακολουθήσει την πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League και την εξέλιξη του Champions League μέχρι τον τελικό της 23ης Αυγούστου και βέβαια θα συνεχίσει να καινοτομεί με πολύ ενδιαφέροντα ελεύθερα θέματα, αφιερώματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και σημαντικούς καλεσμένους που έχουν πράγματα να πουν.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Open Sport» φιλοξενεί πολύ μεγάλο αφιέρωμα στην «Αγιά Σοφιά» με αποκλειστικές συνεντεύξεις του project manager, Δημήτρη Ανδριόπουλου, του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρου, του Στέλιου Σεραφείδη και του ηθοποιού και «άρρωστου» οπαδού της ομάδας, Αντώνη Αντωνίου! Το drone και η κάμερα της εκπομπής μας ξεναγούν στους χώρους του γηπέδου, μας δείχνει την πρόοδο των εργασιών και – πέρα από το αμιγώς συναισθηματικό κομμάτι του θέματος – ρίχνει μία διεισδυτική ματιά στην αναβάθμιση της περιοχής με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου.


Ο Αγγελος Χαριστέας μιλά αποκλειστικά στον Αλέξη Σπυρόπουλο και κάνει τον απολογισμό της σεζόν αλλά και αποκαλύψεις για τον σχεδιασμό του Αρη ενόψει της επόμενης. Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη βόμβα Σλούκα και το Open Sport αναλύει τα πολλά ατού και τις λίγες αδυναμίες στο νέο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Ο Ντάνι Πογιάτος έπιασε δουλειά και η εκπομπή εστιάζει στο τι περιμένει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός από τα 3+1 μεταγραφικά αποκτήματα που έχει κλείσει αλλά και σε ποιες θέσεις ακόμη προσπαθεί να ενισχυθεί.

Δείτε ακόμη: Τη φιέστα της Λίβερπουλ, γκολ από τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας και από πολλά ματς της εβδομάδας στην Ευρώπη, τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον ρατσισμό, ποιοι Ελληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό ξεχώρισαν αυτή τη σεζόν και ανέβασαν τις μετοχές τους, οι διακοπές των αθλητών-σταρ αλλά και το νέο φλερτ του Στέφανου Τσιτσιπά, που τράβηξε τα φλας των παπαράτσι στη Μύκονο.

Την Κυριακή, η εκπομπή θα φιλοξενήσει την Ερρικα Πρεζεράκου, η οποία πέρα από το αθλητικό παρελθόν της θα μας μιλήσει για τις τωρινές της δραστηριότητες αλλά και για τα Sports Marketing Awards, όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, ενώ η Χριστίνα Βραχάλη πηγαίνει παραλία και μας μαθαίνει flyboard!

Αυτό το Σαββατοκύριακο και για ολόκληρο το καλοκαίρι, το «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη στις 13:30 είναι η απαραίτητη… δόση αθλητικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μέχρι την επανέναρξη της δράσης!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου