Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

«Τινάχτηκε» το Booth στον αέρα – «Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε, το ξέρατε αυτό;»

"Αν ξαναγίνει, λοιπόν, τέτοιο τρολ εμείς θα το κλείσουμε και έχουμε καβάτζα πάρα πολλές τηλεφωνικές γραμμές"

To πιο… τρολ τηλεφώνημα, όπως σημείωσαν και οι ίδιες, δέχθηκαν οι παρουσιάστριες του «The Booth» το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ένα τηλεφώνημα στο οποίο ο 30χρονος Σοφοκλής δεν κατόρθωσε να πείσει καμία εκ των γυναικών πως λέει αλήθεια!

Ειδικότερα, ο Θεμιστοκλής υποστήριξε πως είναι 30 ετών και είχε μία σχέση πριν ένα χρόνο. Ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά στην πορεία άρχισε η γκρίνια. Την πείραζαν τα πάντα πάνω στον Θεμιστοκλή. Οπότε πήγε και έκανε πλαστικές για να είναι πιο εμφανίσιμος σε εκείνη.

Τώρα, όμως, ο Θεμιστοκλής δεν αρέσει στον εαυτό του και τον χώρισε και η κοπέλα γιατί είπε ότι τελικά της άρεσαν οι γυναίκες. Μια ιστορία που ουδέποτε έπεισε, βέβαια, τόσο την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που ανέλαβε να τον βοηθήσει όσο και την υπόλοιπη μεσημεριανή παρέα του OPEN.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της τηλεφωνικής γραμμής, μάλιστα, η Σοφία Μουτίδου δε δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της! «Κακώς ασχολήθηκες τόσο σοβαρά, το τρολ ήταν καταφανές. Είμαι και στην προκλιμακτήριο… Και εγώ εδώ το ένσημο μου θα το κολλάω πολύ έντιμα… Όποιος θέλει να τρολάρει, θα του κλείνουμε το τηλέφωνο» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Υπάρχει και αυτό και έχουμε το δικαίωμα. Το κόνσεπτ έτσι λέει! Το κόνσεπτ έχει έρθει με τα εξής δικαιώματα! Να μην απαντάμε σε κάποιους. Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε. Το ξέρατε αυτό; Δεν το ξέρατε! Ακούστε το! Αν ξαναγίνει, λοιπόν, τέτοιο τρολ εμείς θα το κλείσουμε και έχουμε καβάτζα πάρα πολλές τηλεφωνικές γραμμές» πρόσθεσε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Σοφία Μουτίδου.


Στον αέρα, λοιπόν, και… δικαίως το «The Booth»!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου