Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Το μοντέλο που έζησε τον εφιάλτη στο Χονγκ Κονγκ θα γίνει συνοριοφύλακας

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της νεαρής μετά την ομόφωνη αθώωσή της πριν 2 χρόνια

Η 22χρονη από τη Μυτιλήνη η οποία πέρασε έναν απίστευτο εφιάλτη στο Χονγκ Κονγκ το 2017 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, 15 μήνες μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κoνγκ, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με το protothema.gr.

Αυτό που μένει είναι η τοποθέτησή της, πιθανότατα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ως συνοριοφύλακας.

«Θέλει να δουλέψει δεν θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της. Θέλει να βρει μια δουλειά και να εργαστεί. Η Ειρήνη, εάν καταδικαζόταν, θα τελείωνε η ζωή της. Θα καταδικαζόταν σε 30 χρόνια και θα εξέτιε τουλάχιστον τα 20. Εάν επιβίωνε» είχε δηλώσει μιλώντας στο Star ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Αυτό που περιμένουμε είναι η διαταγή του αρχηγείου για την τοποθέτησή της. Ελπίζουμε ότι θα είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, για να βρίσκεται κοντά μας» είπε στο protothema.gr ο πατέρας της Ειρήνης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, ο οποίος είναι και ο ίδιος αστυνομικός και υπηρετεί στη Λέσβο.

Η 22χρονη κοπέλα είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ γιατί στην τσάντα της βρέθηκαν 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Η Ειρήνη έλεγε διαρκώς ότι είναι αθώα και ότι κάποιος την παγίδευσε, κάτι που τελικά αποδείχτηκε. Ο άνδρας που το έκανε ήταν ένας Ρουμάνος με τον οποίο η κοπέλα διατηρούσε φιλική σχέση τα τελευταία 3 χρόνια. Μάλιστα την είχε παραμυθιάσει τονίζοντας της ότι έπρεπε να πάει στο Χονγκ Κονγκ για να ανοίξει τα φτερά της ως μοντέλο. Σε ένα από τα σακ βουαγιάζ της είχαν φτιάξει μια κρύπτη με ναρκωτικά, που τελικά βρέθηκαν στον έλεγχο.

Τελικά με βαριές κατηγορίες οδηγήθηκε στη φυλακή. Αθωώθηκε ομόφωνα τον Μάρτιο του 2019 και επέστρεψε στην πατρίδα της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου