Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Κρήτη: Τον χτύπησε και στη συνέχεια κουρεύτηκε για να μην τον συλλάβουν

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή αιμορραγία

Να κουρευτεί για να γλιτώσει τη σύλληψη αποφάσισε έναν Γάλλος υπήκοος ο οποίος κατηγορείται ότι τραυμάτισε σοβαρά τα ξημερώματα της Κυριακής έναν ομοεθνή του στη διάρκεια καβγά στην παραλιακή της Χερσονήσου.

Ο τραυματίας, όπως μεταδίδει το cretalive.gr νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 13 άτομα συνελήφθησαν για τη συμπλοκή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στον καβγά που ξεκίνησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα της Κυριακής συμμετείχαν πολλά άτομα, όλοι Γάλλοι υπήκοοι.  Στη διάρκειά του ένας από εμπλεκόμενους τραυμάτισε με σπασμένο μπουκάλι μπύρας έναν άλλο στα πλευρά και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή αιμορραγία, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι αν αργούσε λίγο η διακομιδή του ίσως και να μην προλάβαιναν να τον κρατήσουν στη ζωή. Πλέον ο τραυματίας νοσηλεύεται στην Χειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ξεκίνησε μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εμπλεκόμενων στον καυγά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έγινε και αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν 13 άτομα. Ωστόσο παρουσιάστηκε κάποια «εμπλοκή» στο θέμα του φυσικού αυτουργού του τραυματισμού, καθώς στις κάμερες φαινόταν ότι επρόκειτο για ένα άτομα με μακριά μαλλιά τα οποία ήταν δεμένα σε κότσο.

Η προσεκτικότερη ματιά και έρευνα των αστυνομικών ωστόσο αποκάλυψε, μετά από κάποια ώρα την πονηριά με την οποία προσπάθησε να αποφύγει τις ευθύνες του ο δράστης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αφού έφυγε από τον τόπο της συμπλοκής, ο συγκεκριμένος Γάλλος κούρεψε το μαλλί του! Όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν ήδη στα κρατητήρια, μεταξύ των 13 που είχαν συλληφθεί. Η ταυτοποίησή του άργησε αλλά τελικά έγινε και οι αστυνομικοί προχώρησαν στον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας.

Πλέον όλοι οδηγούνται στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: 

«Συνελήφθησαν χθες (16.08.2020), σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, αλλοδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπών και κατά περίπτωση για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (16.08.2020) τα ξημερώματα, αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός απ’ αυτούς ενώ οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί οι οποίοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κοινή οικία που διέμεναν οχτώ από τους αλλοδαπούς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και  13,16 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου