Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα στον Καραβόμυλο

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Δέντρο καταπλάκωσε μία γυναίκα στο Κέντρο Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών Καραβόμυλου.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το περιστατικό συνέβη πριν τις 21:00, όταν μεγάλο κυπαρισσοειδές δέντρο έσπασε με αποτέλεσμα να τραυματίσει γυναίκα η οποία έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο.

«Ακούσαμε το κρακ και είδαμε το δέντρο να έρχεται καταπάνω μας», περιγράφει συγκλονισμένος στο LamiaReport ο σύζυγος της 57χρονης που ήταν από την εξωτερική πλευρά και δέχτηκε πάνω του μόνο τα κλαριά. Δυστυχώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να τραβηχτεί και ο κορμός τη βρήκε, τραυματίζοντάς την στη μέση και το θώρακα.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει χτυπήσει αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι το δέντρο βρισκόταν στα όρια εντός του ΚΑΑΥ προς το δρομάκι του οικισμού. Το σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο μέχρι να πέσει ο ήλιος και εκεί λίγες στιγμές νωρίτερα έπαιζαν πολλά παιδιά μέσα και έξω από το Κέντρο Αναψυχής. Από τύχη εκείνη την ώρα περνούσε μόνο το ζευγάρι που κάπως πρόλαβε να προφυλαχθεί. Αν ήταν κάποιο παιδί στη θέση τους τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.


Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Στυλίδας έφτασαν στο χώρο και μαζί με στρατιώτες από το ΚΑΑΥ φρόντισαν να απομακρύνουν το σπασμένο δέντρο και να ανοίξουν το μοναδικό δρόμο που οδηγεί στα σπίτια του οικισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου