Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό λαμβάνει ο δήμος Χανίων

Απολυμάνσεις στο λιμάνι, σε πλατείες, δρόμους και στις δημοτικές υπηρεσίες

Στη λήψη έκτακτων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης του κορονοϊού, προχωρεί από νωρίς σήμερα το πρωί ο δήμος Χανίων.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιείται εκτεταμένος καθαρισμός και απολύμανση σε όλη την έκταση της χερσαίας λιμενικής ζώνης του Ενετικού Λιμένα της πόλης, στο παραλιακό μέτωπο, σε κεντρικές πλατείες και δρόμους, σε δημοτικές υπηρεσίες και δομές του δήμου.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, αναστέλλεται έως και την 1η Σεπτεμβρίου η εξυπηρέτηση του κοινού με φυσική παρουσία στην οικονομική υπηρεσία του δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «τους τελευταίους μήνες, το σύνολο των υπηρεσιών της Οικονομικής Υπηρεσίας αναβαθμίστηκαν ώστε να δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών, ή όπου αυτό δεν δύναται, κατόπιν ραντεβού, με σκοπό την διαφύλαξη της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών».

Ακόμα στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων θα δοθούν δωρεάν μάσκες και αντισηπτικά στους ωφελούμενους του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, καθώς και σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου