Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Ετοιμάζεται η Σμαράγδα Καρύδη να μοιράσει «ένα εκατομμύριο γιεν»

"Ένα εκατομμύριο γιεν" έρχεται με τη Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA!

Στη φωτογράφιση για το νέο πρόγραμμα του MEGA μάς βάζει η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός θα αναλάβει, όπως είναι ήδη γνωστό, την παρουσίαση του νέου, καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Ένα εκατομμύριο γιεν» που θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.

Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι γνώσεων όπου ο νικητής μπορεί να κερδίσει μέχρι ένα εκατομμύριο γιέν. Πραγματικά ΥΕΝ! Τι πρέπει να συμβεί για να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής; Πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος αλλά και στοιχειωδώς ενημερωμένος.

Το ένα εκατομμύριο ΥΕΝ είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παίκτες.  Γιατί στο 1.000.000 ¥ οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία…

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη “κλειδί” να ακούγεται τελευταία. Οι παίκτες έχουν μόνο 5 δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί στο 1.000.000 ¥ τα λάθη πληρώνονται !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου