Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ λαμπάδιασε στην εθνική οδό -Λαχτάρησαν επιβάτες και οδηγός

Το όχημα κάηκε ολοσχερώς - Πρόλαβαν και βγήκαν οι επιβαίνοντες - Δείτε τα βίντεο

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το βράδυ της Δευτέρας (17/8) λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, γεμάτο επιβάτες, στην εθνική οδό διερχόμενο από το Μαρτίνο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Στην κατηφόρα, λίγο πριν τα όρια με το νομό Βοιωτίας το όχημα πήρε φωτιά, ευτυχώς όμως τόσο οι 28 επιβάτες όσο και ο οδηγός πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη μηχανή. Ο οδηγός προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα αλλά δεν τα κατάφερε και το λεωφορείο τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες.



Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 οχήματα από Αταλάντη, με επικεφαλής τον Διοικητή Άρη Μπεκιάρη, ένα όχημα από Άγιο Κωνσταντίνο, ένα από Θήβα και ένα από Λαμία, καθώς υπήρχε φόβος η πυρκαγιά να επεκταθεί σε δασική έκταση πλησίον της εθνικής, κάτι που δεν συνέβη χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία και σχηματίσθηκαν μεγάλες ουρές ωσότου η κίνηση διοχετευθεί από παράδρομο ως το Κάστρο Βοιωτίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου