Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει προσεκτικά τα νέα της τηλεοπτικά βήματα

Περίοδος διακοπών αλλά και προετοιμασιών για την Δέσποινα Βανδή!

Τις επόμενες τηλεοπτικές της κινήσεις εξετάζει και προετοιμάζει με προσοχή η Δέσποινα Βανδή για τη νέα σεζόν που σε λίγες εβδομάδες ξεκινά!

Από τα σίγουρα είναι ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα είναι ξανά στην κριτική επιτροπή του «Just The 2 Of Us» που θα βγει στον αέρα στην αρχή της καινούργιας σεζόν. Ένα ακόμα σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει την εκπομπή της «My Greece» συνεχίζοντας τα γαστρονομικά και όχι μόνο, ταξίδια σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit, τα γυρίσματα  για τον καινούργιο τίτλο της εκπομπής ξεκίνησαν από την Κύθνο και οι επόμενοι προορισμοί είναι Κρήτη, Κέρκυρα και Φολέγανδρο με σκοπό να γίνουν έως τα μέσα του επόμενου μήνα.

Επιθυμία της εταιρείας παραγωγής Barking Well αλλά και της Δέσποινας Βανδή είναι να ετοιμαστούν όσο το δυνατό περισσότερα επεισόδια πριν την έλευση του χειμώνα αλλά και… οτιδήποτε άλλου μπορεί να τα σταματήσει. Σκοπός του OPEN είναι ο καινούργιος κύκλος της εκπομπής «My Greece» να ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές της καινούργιας σεζόν και μία φορά τη βδομάδα η Δέσποινα Βανδή να δίνει… ωραίες γεύσεις στους τηλεθεατές από ενδιαφέροντα μέρη της χώρας μας!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου