Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η «Φαμίλια» έρχεται με λαμπερό καστ και είναι έτοιμη να προσφέρει γέλιο

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ, η "Φαμίλια" του ΑΝΤ1!

Στη μυθοπλασία επενδύει ξανά ο ΑΝΤ1 για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν με το σίριαλ, «Φαμίλια» να κρατάει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν.

Ο λόγος για τη νέα κωμική σειρά της οποίας τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου και Μάνος Τσότρας, ενώ το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Ο Μιχάλης Σαράντης θα βρίσκεται στο καστ της σειράς, ενώ η υπόλοιπη διαμονή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 παρακολουθεί τη ζωή ενός ζευγαριού που, αν και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο, έχει ακόμη περισσότερους για να πάει σε ψυχολόγο. Η σεξουαλική τους ζωή, τα παράπονα εκείνης, ο καλύτερος φίλος εκείνου και, φυσικά, η πεθερά είναι ορισμένες προκλήσεις στην καθημερινότητα της οικογένειας, που ωθούν το ζευγάρι στην απόφαση να απευθυνθεί σε θεραπευτή. Οι συνεδρίες της θεραπείας είναι μια σειρά από σκηνικά μέσα από τα οποία αποκαλύπτονται αστείες στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας.


Κάπως έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο My Tv, παρακολουθούμε μέσα από μια τρομερή οικογενειακή κωμωδία και τα καθημερινά θέματα και τις συγκρούσεις μιας μοντέρνας οικογένειας. Κάθε συνεδρία με τον θεραπευτή ξέρεις πότε και πώς θα ξεκινήσει αλλά δεν ξέρεις πως θα καταλήξει.


Το ζευγάρι συζητά για τα συναισθήματα του και περιγράφει τη ζωή του με διασκεδαστικές λεπτομέρειες. Κάθε επεισόδιο είναι και μια καινούργια θεραπευτική συνεδρία κατά την οποία βγαίνουν στην επιφάνεια οι πιο ντροπιαστικές, παράξενες, άβολες και τρελές στιγμές, οι οποίες είναι μέρος της καθημερινής τους ζωής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου