Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Κλειστά έως τις 7 Σεπτεμβρίου τα δημοτικά γυμναστήρια στον δήμο Θερμαϊκού

«Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και τώρα» λέει ο δήμαρχος

Μήνυμα σε Αθλητικούς Συλλόγους και αθλούμενους στέλνει ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής για την επαναφορά της αθλητικής κανονικότητας, εν μέσω της τήρησης των μέτρων για την πανδημία.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Τσαμασλής προειδοποιεί όσους ασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες στον δήμο, να είναι προσεκτικοί, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημάρχου, τα γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Θερμαϊκού:

Με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των μέτρων προστασίας για τους αθλητές, τους αθλούμενους και τους εργαζόμενους στις αθλητικές εγκαταστάσεις προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε τον αθλητισμό στην κανονικότητά, γεγονός που, εν μέρει, καταφέραμε έως σήμερα.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε μπροστά στη β΄φάση της πανδημίας και, σύμφωνα με τους πλέον ειδικούς, οι νέοι διατρέχουν τον ίδιο, αν όχι μεγαλύτερο, κίνδυνο να προσβληθούν από αυτόν απ’ ότι οι ηλικιωμένοι και αυτοί που πάσχουν από συνοδά νοσήματα.

Γι’ αυτό το λόγο θεωρούμε επιβεβλημένη τη σωστή εφαρμογή των οδηγιών της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους. Ως εκ τούτου, τα γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα απαραίτητο μέτρο για την ασφάλεια όλων των ανθρώπων του αθλητισμού και των οικογενειών τους και παρακαλώ να το τηρήσετε πιστά.

Για περαιτέρω πληροφορίες και για όσους αθλητικούς συλλόγους επιθυμούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αθλητισμού και στο τηλέφωνο: 2392022341 και 2392024800.

Ο αθλητισμός, με βάση το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα καλλιεργεί την πειθαρχία, την επιμονή, την τόλμη, το συλλογικό πνεύμα.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και τώρα.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου