Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε με μάσκα σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο ο Χάρης Ρώμας θέλησε να περάσει το μήνυμα που αφορά όλους μας!

Στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις» εμφανίστηκε ο Χάρης Ρώμας το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο αγαπημένος δημιουργός και Τομεάρχης Πολιτισμού στην Περιφέρεια Αττικής μίλησε, μέσα σε όλα, για το πρωτόγνωρο λόγω κορονοϊού φετινό καλοκαίρι, τα νέα του σχδια αλλά και την πολιτική!

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως κατά την είσοδο στο στούντιο, ο Χάρης Ρώμας επέλεξε να εμφανιστεί με προστατευτική μάσκα ασορτί με το σακάκι που φορούσε.

Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ανήκω στον καλλιτεχνικό χώρο που πλήττεται, λόγω των μέτρων προστασίας, περισσότερο από όλους. Το πακέτο εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει, όμως, είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Είναι πάνω από 140 εκδηλώσεις, βεβαίως κάποιες έχουν αρχίσει και ακυρώνονται ή αναβάλλονται και γω θα προσπαθήσω πάρα πολύ να βρεθεί κάποια άλλη μέρα και ώρα ώστε να μπουν ξανά αν τα πράγματα πάνε καλύτερα στο μέλλον».

Με αφορμή τη συμμετοχή στα κοινά στο πλευρό του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως «έμπλεξα με την πολιτική, παρατηρώ τους πολιτικούς από μέσα παρατηρώ τις πολιτικές θέσεις που είναι πολύ έντονες και στην περιφέρεια. Αυτό είναι κάτι που στην αυτοδιοίκηση δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συνεχίσω να ασχολούμαι, θα προσπαθήσω να το εξομαλύνω όσο γίνεται.

Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε με θέρμη στα νέα του θεατρικά σχέδια καθώς θα παρουσιάσει τον προσεχή χειμώνα την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» στο θέατρο Alhambra. «Σίγουρα θα είναι μεγάλα τα προβλήματα για το θέατρο, σίγουρα είναι εκεί και μας περιμένουν αλλά για αυτό είμαστε εδώ για να τα υπερπηδήσουμε» τόνισε.

Τέλος, ο δημιουργός του «Καφέ της Χαράς» αναφέρθηκε και στη νέα παραγωγή της Δημόσιας Τηλεόρασης, με τίτλο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και η οποία θα φέρει… άρωμα από ο Κολοκοτρωνίτσι!

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πέτρο Φιλιππίδη! Εγώ έτσι και αλλιώς είμαι παλιός (δήμαρχος), το έχω κάνει πολλά χρόνια και με δεδομένη επιτυχία. Να το λέμε αυτό, γι’ αυτο έγινε και το σίκουελ που γνώρισε επίσης επιτυχία. Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα, αλλά ούτε και ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει να αποδείξει τίποτα γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός συνάδελφος και πολύ σπουδαίος ηθοποιός».

Δειτε το Βιντεο:ΕΔΩ

Μονίμως δημιουργικά ανήσυχος και προστατευμένος ο Χάρης Ρώμας!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου