Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ο Ευθύμης Ζησακης παρουσιάζει εκπομπή μαζί με την καλλονή σύντροφο του

"Σαφώς και δηλώνω ερωτευμένος αλλά δηλώνω ερωτευμένος και σαν συνεργάτης της" τόνισε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης το πρωί της Δευτέρας.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα το οποίο και τον βρίσκει στο πλευρό της συντρόφου του, Χρύσας Παπαλελούδη στην κυπριακή τηλεόραση.

«Κάνω μια εκπομπή στην Κύπρο. Πήγα στις αρχές του καλοκαιριού να κάνω έναν πιλότο για ένα καινούργιο σίριαλ. Το κανάλι, το Σίγμα με φώναξε και μου έκανε μια πρόταση να κάνουμε μια παρεϊστικη εκπομπή εγώ και η σύντροφος μου. Μια εκπομπή στο μπαλκόνι μας, θεωρητικά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ευθύμης Ζησάκης.

«Μια εκπομπή που θα φιλοξενείται κάθε εβδομάδα και σε άλλο executive ξενοδοχείο της Κύπρου» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Ανάμεσα σε μένα και στη σύντροφο μου, όχι απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά υπάρχει μια ευγενής άμιλα η οποία αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Δηλαδή μ’ αρέσει να την βλέπω να δουλεύει κατ’ αυτό τον τρόπο, μ’ αρέσει να την θαυμάζω, μ’ αρέσει να την εκτιμώ και μ’ αρέσει να ‘μαι εγώ ο λόγος που ανακαλύπτω ακόμα πιο ωραία πράγματα πάνω της».



«Σαφώς και δηλώνω ερωτευμένος αλλά δηλώνω ερωτευμένος και σαν συνεργάτης της» κατέληξε ο Ευθύμης Ζησάκης, ενώ παραδέχθηκε πως ακόμα δεν έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μιας και θέλει αυτή να έρθει δίχως προ0γραμματισμούς.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου