Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε συγκινηθεί τόσο πολύ που σταμάτησε πάνω από 10 φορές την ηχογράφηση, έβγαινε έξω να πάρει αέρα»

«Έχω αδικηθεί πολλές φορές, οι περισσότεροι καλλιτέχνες δυστυχώς ξεχνάνε».

Στην εφημερίδα Espresso έδωσε συνέντευξη ο στιχουργός Γιάννης Μαλλιάς, ο οποίος αποκάλυψε κι ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια μιας ηχογράφησης, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος τη σταμάτησε πάνω από δέκα φορές, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Αλήθεια, ποια είναι η ιστορία έμπνευσης του «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο» και κάποιων άλλων επιτυχιών σας; Είναι βιωματικά όλα αυτά που έχετε γράψει;

Τα περισσότερα δικά μου τραγούδια είναι βιωματικά, γι’ αυτό και τα πιο πολλά είναι ακουστικές, ερωτικές μπαλάντες! Ε, και να μη λέμε ψέματα, πίσω απ’ όλα τα τραγούδια μου πάντα κρυβόταν ένας έρωτας!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από όσα έχετε γράψει και γιατί;

Το «Πού είναι ο παράδεισος» από τη φωνή του «τιτάνα» του τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλου, που ήταν ο αγαπημένος μου από μικρό παιδί! Με αυτόν τον τρόπο έγινε ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα πραγματικότητα, να είμαι δηλαδή για τρία χρόνια ο παραγωγός του και να ακούω τα τραγούδια μου από τη μαγευτική φωνή του.

Υπήρξε κάποια στιγμή που αδικηθήκατε από κάποιον καλλιτέχνη;

Σχεδόν όλες τις φορές, αλλά ας μη λέμε ονόματα! Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δυστυχώς ξεχνάνε…

Με το χέρι στην καρδιά, υπάρχει αχαριστία στον χώρο;

Άφθονη! Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί θα κακοκαρδίσω πολύ κόσμο…

Θυμάστε περιστατικά με διάσημους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια ηχογραφήσεων;

Οφείλω να σας εξομολογηθώ πως τα τραγούδια που συνηθίζω να γράφω κρύβουν αρκετό πόνο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα περιστατικό με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Κατά τη διάρκεια ηχογράφησης τον άγγιξαν τόσο πολύ οι στίχοι που σταμάτησε την ηχογράφηση πάνω από 10 φορές. Είχε συγκινηθεί τόσο πολύ που έβγαινε συνέχεια έξω από το στούντιο για να πάρει αέρα…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου