Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο Βασίλης Τερλέγκας προσπαθεί να μαζέψει τα σχόλια περί ομοφυλοφιλίας – «Μα τι δηλώσεις είχα κάνει;»

"Εγώ είπα μόνο για τα παιδιά μου" ξεκαθαρίζει σήμερα ο Βασίλης Τερλέγκας.

Συνέντευξη στο «Καλοκαίρι not» παραχώρησε ο Βασίλης Τερλέγκας όπου, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν έχει πει ποτέ ότι είναι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους, απλώς δεν θέλει να γίνουν τα παιδιά του.

 Επιπλέον, ανέφερε πως ο κορωνοϊός τον κατέστρεψε οικονομικά καθώς ανήκει σε ομάδα υψηλότατου κινδύνου και γι’ αυτό έχει κλειστεί στο σπίτι και έχει 3 μήνες να δει τα παιδιά του.

«Δεν πρέπει να έχω επαφές, δεν πρέπει να τραγουδήσω, δεν πρέπει, δεν πρέπει, δεν πρέπει. Αλλά και να έπρεπε, δεν μπορώ! Η τελευταία μου συναυλία ήταν στην Καβάλα τον Φεβρουάριο, και την προηγούμενη μέρα ήμουν στην Καστοριά. Κάποιος θαυμαστής με κυνηγούσε και με φίλαγε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τερλέγκας.  «Ήταν σουρωμένος και με έφτυνε, συγνώμη για τη φράση, οπότε όταν έρχομαι στην Αθήνα μού λένε πως αρχίζει μια αρρώστια που λέγεται κορονοϊός και έχει πολλά κρούσματα στην Καστοριά! Με πιάνει πανικός, κλειδώνομαι μες στο σπίτι και από κει που ήμουν 80 κιλά έγινα 100»!

«Έχω τρεις μήνες να δω τα παιδιά μου και άλλους τρεις θα κάνω, από ότι βλέπω, να τα ξαναδώ» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους, τις οποίες είχε κάνει στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Εγώ είπα μόνο για τα παιδιά μου. Όμως, από τη στιγμή που αυτό τον καιρό έκατσα κάτω και είδα πιο διάφανα τα πράγματα, επιμένω για τα παιδιά μου. Όλοι είμαστε κάτω από τον Θεό, γιατί πιστεύω στον Θεό ακράδαντα και αμετακίνητα. Όταν η θέληση του Θεού είναι αυτή, δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές με τους ομοφυλόφιλους. Δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Έχω πει ότι τα παιδιά μου δεν θα ήθελα να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Μα τι δηλώσεις είχα κάνει; Είπα ότι δεν θέλω να γίνουν τα παιδιά μου ομοφυλόφιλοι! Άμα θέλει κάποιος να γίνουν τα παιδιά του ομοφυλόφιλοι, ας πάρει και μια σημαία και να λέει ομοφυλόφιλος!«Ούτε έχω πει ότι κατέβηκε ο Θεός και μου άλλαξε το λάστιχο» πρόσθεσε ο τραγουδιστής, για επίσης παλαιότερη δήλωση του, αν και το βίντεο που «θυμήθηκ廨η πρωινή εκπομπή του OPEN έχει μάλλον διαφορετική άποψη…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου