Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Πλάνταξε στο κλάμα η Ναταλί Κάκκαβα – Η έκπληξη στην Ελένη Χατζίδου που την συγκίνησε

Δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη η Νάταλι Κάκκαβα!

Την πιο τρυφερή της στιγμή, συναισθηματικά φορτισμένη, δεν μπόρεσε να κρύψει η Νάταλι Κάκκαβα το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του «Καλοκαίρι Not».

Ο παρουσιαστής και σύζυγος της, Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια έκπληξη στην συνεργάτιδα του, Ελένη Χατζίδου παρουσιάζοντας ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο ο πατέρας της τραγουδίστριας,Τριαντάφυλλος Χατζίδης ερμηνεύει γνωστή επιτυχία του Στράτου Διονυσίου.

Ένα απόσπασμα, ωστόσο, που πέραν της έκπληξης στην Ελένη Χατζίδου πρόσφερε ένα λύγισμα συναισθήματος στη Νάταλι Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια του OPEN, που έχει χάσει από τη ζωή τον δικό της πατέρα, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της με αποτέλεσμα να σπεύσει σύσσωμη η ομάδα του «Καλοκαίρι not» στο πλευρό της προκειμένου να την ηρεμήσουν.

Η γοητευτική παρουσιάστρια δεν μπορούσε, κυριολεκτικά, να αρθρώσει λέξη αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σημειώνει στοργικά πως «σε καταλαβαίνω. Θα βάλω και γω τα κλάματα. Τι έγινε ρε παιδιά; Ρε μωρό μου; Γιατί τώρα είναι κολλητικό αυτό…Χάλια είμαστε»!Στιγμή αδυναμίας μα και αλήθειας από τη Νάταλι Κάκκαβα…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου