Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

«Σε μένα θα συμβεί;» – Γάμο με 1.500 άτομα οργανώνουν στο Ηράκλειο Κρήτης

Ιδιοκτήτης εταιρείας catering περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχθηκε πριν μερικές μέρες

Δεν φαίνεται να φοβούνται ιδιαίτερα τον κορoνοϊό στην Κρήτη, παρά τον τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες και σε κάποια χωριά του Ηρακλείου οργανώνουν γάμο με 1.500 καλεσμένους.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο ιδιοκτήτης εταιρείας catering, Θόδωρος Καλαθάκης, που δέχτηκε τηλεφώνημα για να αναλάβει το γάμο.

«Αγγίζει τα όρια του φαιδρού. Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, ως διοργανωτής εκδηλώσεων, από ένα χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, που μου ζητούσε για το τέλος του μήνα, ένα γάμο 1.500 ατόμων. Δήλωσα στην κυρία ότι, πρώτον δεν τον κάνουμε για ευνόητους λόγους και δεύτερον προσπάθησα να πείσω την κυρία ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό, με επιχειρήματα».

Στη συνέχεια είπε, «η κυρία μου είπε: "Σε μένα θα συμβεί;". Ο κ. Καλαθάκης της είπε ότι πιθανόν να δημιουργηθούν στη δική της εκδήλωση αρκετοί φορείς που να καταλήξουν κρούσματα».

Τότε ο κ. Καλαθάκης της εξήγησε πόσο επικίνδυνο θα είναι να γίνει ο γάμος και να γεμίσουν με κρούσματα τα νοσοκομεία της Κρήτης.

«Αν από τη δικής σας εκδήλωση γεμίσουν όλες οι μονάδες εντατικής θεραπείας, ο επόμενος ασθενής πιθανόν να είναι το παιδί σας ή εγώ και δεν θα έχω να μπω». Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του κ. Καλαθάκη ο γάμος αναβλήθηκε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου