Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Συγκλονίζει η μάνα που έχασε το παιδί της από κορονοϊό: Δεν μπορούσα να τον χαϊδέψω – Ήρθε μέσα στο σακίδιο

Ο 52χρονος από την Καβάλα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Το μεγαλύτερο πλήγμα που μπορεί να δεχθεί ένας γονιός βίωσε μια μητέρα από την Καβάλα όταν ενημερώθηκε πως ο γιος της «έσβησε» στα 52 του χρόνια νικημένος από τον κορονοϊό.

Η μητέρα του άνδρα που δεν έπασχε από άλλα προβλήματα υγείας, μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega και τα λόγια της συγκλονίζουν.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να βρεθεί στο πλευρό του γιου της που έδινε μάχη για τη ζωή του και τέλος της τον έδωσαν μέσα σε σακίδιο...

«Σήμερα θάψαμε το γιο μου, τον θάψαμε σήμερα τον γιο μου. Κάνω κουράγιο να στηριχτώ να περιποιηθώ τον πεθαμένο μου και τα άλλα τα παιδιά μου να τους δώσω ψυχραιμία.

Καμιά μάνα να μην το περάσει στην κατάστασή μας, το σοκ, την στεναχώρια, τα τηλέφωνα ποιους θα πάρεις, την κλεισούρα μας, την απομόνωση, που δεν μπορούσα το παιδί μου να το χαϊδέψω να νομίζει ότι είμαστε εκεί.

Ήτανε μόνος του και ήρθε μέσα στο σακίδιο, κανένας να μην το δει αυτό» είπε η μητέρα του Σταύρου, υπαλλήλου σούπερ μάρκετ από την Καβάλα που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, όλα έγιναν μέσα σε λίγες μέρες. Ο άτυχος άνδρας είχε αρχικά κάποια συμπτώματα αλλά η κατάσταση του επιδεινώθηκε σύντομα.

«Μέσα σε λίγο διάστημα χάθηκε το παιδί μου, τι να πω. Είχε 38,2 του είπανε είσαι θετικός, τον έστειλαν στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν με οξυγόνο το έβγαζε λίγο μιλούσε. Κοντά εβδομάδα ήτανε που ήταν διασωληνωμένος».

Ο 52χρονος ανήμερα του Προφήτη Ηλία ανέβασε πυρετό, θεώρησε όμως, ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

«Και είχε πυρετό ως 38, έπαιρνε ένα ντεπόν κατέβαινε. 4 μέρες το καθυστερήσαμε και λέγαμε μωρέ τώρα αν πάει στο νοσοκομείο θα λένε έτσι, θα τον κρατήσουν, αλλά ύστερα πήγε σε πνευμονολόγο και από εκεί στο νοσοκομείο».

Στις 26 Ιουλίου μπήκε στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώθηκε αμέσως για τον θάνατο του 52χρονου, που δεν είχε άλλα υποκείμενα νοσήματα.

«Ήταν γερός. Είχε πάθει πνευμονία παλιά. 25 χρόνια. Πολλά χρόνια πιο μπροστά. Ήταν θηρίο άνθρωπος. Δεν έπαιρνε ούτε για ζάχαρο, ούτε για πίεση, δεν είχε τέτοια πράγματα».

Το ίδιο διάστημα που νοσούσε ο 52χρονος, νοσηλευόταν ως κρούσμα κορονοϊού και ο 83χρονος πατέρας του, ο οποίος ωστόσο, κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Ο άντρας μου πιάστηκε πιο ελαφριά. Είναι στο σπίτι τώρα, είναι και καλά, αλλά είμαστε σε καραντίνα μέσα» ανέφερε η άτυχη μάνα.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου