Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Τι έδειξε η έρευνα στο κινητό της

Το μήνυμα που δεν έστειλε ποτέ στην αδερφή της

Η Αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στις 15 Ιουλίου έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης για τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το σήμα του κινητού της 16χρονης εντοπίζεται αρχικά στο χώρο του Προφήτη Ηλία, λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Από εκεί φέρεται να έγραψε ένα μήνυμα στην αδελφή της, όπου της εκμυστηρεύτηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, πόσο αγαπάει την ίδια, αλλά και όλη την οικογένεια. Το μήνυμα δεν εστάλη, αλλά το φωτογράφισε η ίδια με το δεύτερο κινητό της και το κράτησε αποθηκευμένο.

Βρέθηκαν επίσης χιλιάδες φωτογραφίες της ίδιας και μηνύματα από τα οποία δεν προκύπτει κάτι για την υπόθεση. Αναμένονται τα στοιχεία και από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στη 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου, η 16χρονη συναντάται με τον 26χρονο αστυνομικό, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Instagram, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Στο ραντεβού τη συνοδεύει και η ξαδέλφη της.

Η 16χρονη μπαίνει στο αμάξι του 26χρονου και μαζί κατευθύνονται στο λόφο του Προφήτη Ηλία. Κάθονται μαζί για περίπου μια ώρα και στις 3 παρά τέταρτο ο αστυνομικός την αφήνει έξω από το σπίτι της, στην οδό Καραϊσκάκη. Δυο νεαροί που την είδαν κατέθεσαν πως ήταν πολύ ευδιάθετη.

Στα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, η 16χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Περσεφόνης, και να μιλά στο κινητό της για περισσότερο από μισή ώρα.

Στις τέσσερις παρά τέταρτο, μια γυναίκα την βλέπει να περπατά σε κακή ψυχολογική κατάσταση στην οδό Αθανασίου Διάκου, κοντά στο σπίτι του 26χρονου αστυνομικού. Η κατάθεσή της θεωρείται κομβική.

«Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, είδα την Μαρία να περιπλανιέται χωρίς παπούτσια στην οδό Αθανασίου Διάκου. Είπα "αυτή είναι σκαστή από το σπίτι της". Ήταν μόνη της, έκλαιγε και έμοιαζε να είναι σε άγρια κατάσταση», είπε η γυναίκα.

Από αυτό το σημείο κάμερες καταγράφουν τη μοναχική της πορεία μέχρι το φρούριο της παλιάς πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου