Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/8)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και οωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ ♈

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν ψευδείς πληροφορίες ή οδηγίες για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική ή να αναθέσεις σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις για μια άλλη μέρα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αίσθηση αποκοπής από δεσμευτικά στοιχεία του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη της νύχτας σου ζητά να εκφράσεις τα συναισθήματα σου δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι μια καλή ευκαιρία να αποκοπείς από το παρελθόν και να χαράξεις νέα πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Είναι προτιμότερο σήμερα να κάνεις τους απολογισμούς σου από το προωθήσεις κάτι. Το σημερινό εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενθαρρύνει τη διασκεδαστική αυτοέκφραση και πειραματισμό. Κάτι που μπορεί να εξυπηρετήσει τις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Η αποψινή νέα Σελήνη προετοιμάζει μια ιδανική ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά για την εισβολή ενός μεγάλου έρωτα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μην πιέζεις καταστάσεις σήμερα και άφησε τες να εξελιχθούν από μόνες τους. Ωστόσο μπορείς να προσελκύσεις αρκετά νέα πράγματα και καταστάσεις και οι πρακτικές λύσεις τελικά να είναι πιο εφευρετικές. Το νέο φεγγάρι της νύχτας σε παρακινεί να κάνεις πολύτιμες συνδέσεις και επαφές, να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να δημιουργήσεις, εμπνευστείς νέες ιδέες. Πρόσθεσε μαγεία στην ατμόσφαιρα και σαγήνευσε τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παιχνίδι του φλερτ σε αναζωογονεί και σε ανεβάζει ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ίσως είναι καλύτερο σήμερα να αναζητήσεις ή να καταστρώσεις στρατηγικές για την αντιμετώπιση και προώθηση των υποθέσεων σου. Ωστόσο υπάρχει και μια ενθαρρυντική διέλευση και συμβάλει στην ενίσχυση των συνδέσεων σου. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους και δίκτυα μπορεί να είναι ευχάριστες και δημιουργικές. Η νέα Σελήνης της νύχτας θέτει το στάδιο για νέες αρχές την επόμενη εβδομάδα. Είναι κατάλληλη στιγμή για ιδέες που αφορούν στην αύξηση των εσόδων σου και για βελτιωμένους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σου. Πρόσθεσε πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, αύξησε των αριθμό των θαυμαστών σου.

ΛΕΩΝ ♌

Ανησυχίες που σχετίζονται με τις ρουτίνες, εργασία ή υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν καθιστώντας δύσκολες τις αποφάσεις σου. Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού ανεβάζει τη διάθεση και ενθαρρύνει τις μελλοντικές σου ενέργειες. Η νυχτερινή νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτεί μια προσωπική αρχή ή μια αίσθηση πως τα πράγματα αλλάζουν. Καιρός να ξεπεράσεις παλιά προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παλιές καταστάσεις αρχίζουν να αναβιώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Χρειάζεσαι πλέον προσωπικό χρόνο μακριά από ελέγχους και προβληματισμούς. Στην πραγματικότητα όμως ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς κάποια πράγματα και να κάνεις κάποιες προσαρμογές με βάση μια νέα εκτίμηση του χρόνου και της ενέργειας. Η επιρροή Αφροδίτης – Ουρανού σε βοηθά να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και νε επιδιώξεις νέα ενδιαφέροντα και τακτικές. Κάνε κάτι σήμερα που θα ανανεώσει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε ενθαρρύνουν να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και να απολαύσεις μια μάλλον ανεξάρτητη, ελαφριά προσέγγιση στη ζωή. Με τη βοήθεια της όψης Αφροδίτης – Ουρανού που σε ενθαρρύνει να φλερτάρεις με νέες ιδέες και δραστηριότητες, σου ανεβαίνει η διάθεση σου. Η αποψινή νέα Σελήνη μεταφέρει νέα ενέργεια ή μια νέα αρχή  σε μια φιλία. Νέοι στόχοι, όνειρα και σχέδια μπορούν να εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα. Καιρός να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις με την ψυχή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Τα τεχνικά προβλήματα μπορεί να καθυστερήσουν προσωρινά ένα έργο ή σχέδιο σου σήμερα. Οι ανασφάλειες σχετικά με τις επιδόσεις και τις ευθύνες, τις ιδέες ή τις επικοινωνίες σου μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Η ανάγκη να ακολουθήσεις τους κανόνες στα εργασιακά κάποιες φορές επιβάλλεται. Είναι ευκαιρία να αναζωογονήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οι ενέργειες της ημέρας είναι ανάμεικτες αλλά αφορούν κυρίως στα μελλοντικά σχέδια σου. Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού ανοίγει και φέρνει ευκαιρίες. Η δημοσίευση, η ανταλλαγή ιδεών και η εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές κυρίως στα εργασιακά. Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πείσεις τον ερωτικό σύντροφο σου για τις προθέσεις αλλά και τα συναισθήματα σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι ή και παλιοί θαυμαστές αρχίζουν να εκδηλώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μπορεί να υπάρξει ένας αγώνας ή ένα άγχος σήμερα σχετικά με μια απόφαση, αλλά είναι προτιμότερο να περιμένεις λιγάκι. Ωστόσο η όψη Αφροδίτης – Ουρανού δημιουργεί μια αισιοδοξία και ενισχύει τη διάθεση σου. Η νυχτερινή νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για να ακολουθήσεις ένα πάθος την επόμενη εβδομάδα. Μην εκμεταλλεύεσαι τη δοτικότητα και προσφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο ερωτικός και συναισθηματικός σου τομέας ενισχύεται ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μπορεί να υπάρξουν σήμερα κάποια πράγματα και καταστάσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσεις από το παρελθόν ή απ’ το μυαλό σου. Το νέο φεγγάρι της νύχτας μπορεί να σε προετοιμάσει για μια νέα αρχή στο τομέα σχέσεων. Πρόσθεσε ενδιαφέρον στην καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι μέσα απ’ το εργασιακό σου περιβάλλον αρχίζει να εξελίσσεται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι σημερινές ενέργειες είναι ανάμεικτες και μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εκτός συγχρονισμού με ένα φίλο, ένα στόχο ή ένα όνειρο, ή θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι οι ανησυχίες σου για ένα κοινωνικό ζήτημα επηρεάζει την παραγωγικότητα σου. Οι προσπάθειες σου στα εργασιακά αρχίζουν να αποδίδουν. Η επικοινωνία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου βελτιώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου