Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/8)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ ♈

Η σημερινή είναι μια μέρα που μπορείς να βρεις δημιουργικούς τρόπους να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να συνδεθείς με τους άλλους.
Μπορεί να υπάρξουν φιλοφρονήσεις ή άλλες εκδηλώσεις εκτίμησης. Έχεις την τάση να μοιράζεσαι ιδέες, συναισθήματα και αναμνήσεις. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα με τον ερωτικό σύντροφό σου και περάστε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται εντυπωσιακά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οι σημερινές ενέργειες φέρνουν λύσεις σε δυσκολίες και υποθέσεις του παρελθόντος. Δεν είσαι σίγουρη αν πρέπει να μοιραστείς κάποια πράγματα, σκέψεις, ιδέες ίσως και μυστικά με τους άλλους -αν και αυτός είναι ένας τρόπος να εναρμονιστείς με τους άλλους γύρω σου. Έχεις την ικανότητα πάντως να αποφύγεις κακοτοπιές στα εργασιακά αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Η ειλικρίνεια και η εντιμότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι τα συστατικά που διατηρούν τη σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πιστεύεις σε μια επανασύνδεση αν αυτό είναι το ζητούμενό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η σημερινή μέρα μπορεί να σε βοηθήσει και να σε κατευθύνει σε ευκαιρίες και λύσεις που πιθανά αγνοούσες μέχρι χθες. Οι φιλίες και οι συνομιλίες μπορούν να φανούν χρήσιμες, καθώς μπορεί να ρίξουν φως σε παρελθοντικές καταστάσεις αρκεί να είναι ειλικρινείς. Ωστόσο μπορείς να αποφύγεις κρίσιμες αποφάσεις και να επικεντρωθείς, να απολαύσεις δημιουργικά τη μέρα σου. Κάποιες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου  ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την κοινωνικότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ενώ μπορεί να υπάρξουν σήμερα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ίσως είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις πως η εικόνα δεν είναι ακόμα πλήρης για αυτό απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Είσαι σε θέση να συμβουλεύσεις ή να μεσολαβήσεις στη λύση κάποιων επαγγελματικών θεμάτων σου, μιας και η επικοινωνία σου είναι ικανοποιητική. Η συγκυρίες ευνοούν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου εξασφαλίζοντάς σου την ηρεμία και την ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια ρομαντική γνωριμία ή μια επανασύνδεση σε κάνουν να ονειρεύεσαι ξανά.

ΛΕΩΝ ♌

Απόλαυσε τις συνομιλίες σήμερα και την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τους άλλους και πάρε τις λύσεις ή τις πληροφορίες που σου δίνονται. Επίσης η μέρα μπορεί να φέρει έναν παλιό φίλο ή και ισχυρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής επίσης βρίσκεται στον τομέα της συνεργασίας σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες. Μιας και το ενδιαφέρον σου για τον ερωτικό σύντροφό σου μεγαλώνει βελτιώνεται και το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια γοητευτική συζήτηση ή μια αποκάλυψη που σε κάνει πιο αισιόδοξη, ακόμα και αν η εικόνα δεν είναι απόλυτα πλήρης. Ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή λανθασμένες επικοινωνίες στα εργασιακά, εσύ είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους διευκολύνουν τις υποθέσεις των εργασιακών σου. Διόρθωσε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και παραδέξου τα λάθη σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι πιθανότητες να γνωρίσεις τώρα τον άνθρωπο που αναζητά η καρδιά σου μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Συζητήσεις σήμερα που αφορούν στην αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές δραστηριότητες, τα  χόμπι ή και την  ψυχαγωγία μπορεί να είναι ευχάριστες, αναζωογονητικές και ευεργετικές. Κάποιες παρανοήσεις υπάρχουν στα εργασιακά για αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου προβλέπεται άκρως ερωτική και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ερωτικό  ξεκίνημα απόλαυσέ το, όμως μην επενδύεις τόσο συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Επιδιώκεις την ειρήνη στην οικιακή σου ζωή με την οικογένεια ή στις καθημερινές σου υποθέσεις και μπορεί να φτάσεις σε μια ικανοποιητική λύση, μιας και μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μην οριστικοποιήσεις αποφάσεις στα εργασιακά, μιας και έρχονται εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Παρόλα αυτά μπορείς  να καταστρώσεις τη στρατηγική σου και να αναλύσεις λίγο περισσότερο τις λεπτομέρειες. Μπορείς να κάνεις κοινά όνειρα με τον ερωτικό σύντροφό σου και να ξεχάσεις τις πιθανές κακές στιγμές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πεις ναι σε μια επανασύνδεση και να δώσεις ακόμα μια ευκαιρία σε άτομο του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι μια εποχή για ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο αίσθημα αφοσίωσης σε ένα πρόσωπο κι αυτό μπορεί να σου εμπνεύσει αισιοδοξία. Απόφυγε παρεξηγήσεις ή και ενθουσιασμούς στα εργασιακά. Το πάθος ανεβαίνει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και καλύπτει ή και θεραπεύσει παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, όλα γύρω σου σε εμπνέουν για φλερτ και διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Πολλά υποσχόμενες εξελίξεις φέρνει η μέρα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Επίσης ίσως να καταλήξεις σε μια συμφωνία με κάποιον ή για ένα παρελθοντικό θέμα. Παρόλο που οι συνομιλίες είναι χρήσιμες τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις ενδέχεται να μην είναι σοφές. Απόφυγε τις ζήλιες με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέπεις στο μυαλό και στις ανασφάλειές σου να σε παρασύρουν σε λανθασμένες κινήσεις και λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, οι ερωτικές εμπειρίες και το φλερτ γεμίζουν την καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και έτσι γίνεσαι πιο ανεκτική με τα πιθανά προβλήματα. Είναι προτιμότερο να μην κάνεις ακόμα ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά και να μην πάρεις αποφάσεις. Καθοδήγησε εσύ τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και διατήρησε τις ισορροπίες προσπαθώντας να είσαι δίκαιη και αντικειμενική. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια συνάντηση με άτομο του παρελθόντος σου δίνει την ευκαιρία μιας αναθεώρησης.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αρμονικές όψεις ενθαρρύνουν την προσέγγιση των συναισθημάτων σου με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Απόλαυσε τη μέρα σου και μην αγχώνεσαι για τις πιθανές καθυστερήσεις που σημειώνονται στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα δυναμώσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να παρουσιάζεται στη ζωή σου.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου