Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Αλέξης Γεωργούλης – Τον «έκλεισαν» για παρουσιαστή του Joker στον αέρα (βιντεο)

"Να σου πω όμως κάτι, υπήρχε μια αντιδικία και με τον Καραφώτη, τί θα γίνει με αυτό; 

Γιατί είναι καλός φίλος και θέλω να ξέρω ότι δεν θα υπάρχει κάποια πικρία για αυτό το θέμα" ανέφερε χιουμοριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης φιλοξενήθηκε από την εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για το ατύχημα που είχε και το πως αντιμετώπισε ενώ υπήρξε κι ένα απρόοπτο περιστατικό όπου τον κάλεσε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα της εκπομπής και τον «έκλεισε’ ως παρουσιαστή του Joker.

Στην ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη αν θα παρουσιάσει εκπομπή, ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε: «Για το Joker λες; Εντάξει αφού είπαμε ότι είμαι πολύ κοντά σε αυτό. Δεν έχουμε δώσει υπογραφές και τέτοια αλλά με έναν τρόπο η απόφαση έχει παρθεί. Να σου πω όμως κάτι, υπήρχε μια αντιδικία και με τον Καραφώτη, τί θα γίνει με αυτό; Γιατί είναι καλός φίλος και θέλω να ξέρω ότι δεν θα υπάρχει κάποια πικρία για αυτό το θέμα.»

Ο Νίκος Κοκλώνης του απάντησε: «Όχι είναι τα project μοιρασμένα. Λοιπόν κλείνουμε το Joker και κάτι φιλανθρωπικό.»Η Κατερίνα Καινούριου ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με αυτήν την εξέλιξη με τον Αλέξη Γεωργούλη να συμπληρώνει ότι είχε κάνει δοκιμαστικό και από ότι φαίνεται θα είναι ο παρουσιαστής του νέου παιχνιδιού του Open.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου