Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Αττικόν: «Δεν θα αφήσουμε τίποτα όρθιο μέχρι να μάθουμε τι του γύρισε το μυαλό», λέει η οι κογένεια του 59χρονου

«Όλη του τη ζωή δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι»

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 59χρονου, ο οποίος τραυμάτισε μία νοσηλεύτρια στο Αττικόν και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, λέγοντας πως δεν θα κάνουν πίσω μέχρι να μάθουν τι συνέβη με τον άνθρωπό τους.
Η οικογένεια του 59χρονου δήλωσε αρχικά στο MEGA: «Όλοι έχουν πέσει να τον φάνε αλλά κανένας δεν τον έχει ζήσει. Όλη του τη ζωή δεν έχει πειράξει ούτε κουνούπι. Δεν ξέρουμε τι συνέβη, δεν ξέρουμε αν ήταν τα φάρμακα. Θα το ψάξουμε όταν τελειώσουμε με την κηδεία».

Στη συνέχεια τονίζουν: «Δεν θα αφήσουμε τίποτα όρθιο μέχρι να μάθουμε τι ήταν αυτό που έκανε το μυαλό του δικού μας ανθρώπου να γυρίσει έτσι. Γιατί ο άνθρωπος που έκανε αυτές τις πράξεις, δεν ήταν ο άνθρωπος που ξέρουμε».



Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το Αττικόν: Ένας νεκρός, μία τραυματίας και αίματα παντού

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που έρχονται από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν στο Αττικόν ο 59χρονος άνδρας, από την Αλβανία, που μαχαίρωσε τη νοσηλεύτρια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο αυτόχειρας νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, είχε κάνει χειρουργείο, ενώ τις επόμενες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο όπως είπε μιλώντας στο Mega ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Γιάννης Πλαγιαννάκος.

Ο 59χρονος φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα. Κρυμμένος πίσω από πόρτα χτύπησε το κουδούνι και όταν εμφανίστηκε η νοσηλεύτρια της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια έκοψε τους ορούς του, ανέβηκε στον 5ο όροφο από την εξωτερική σκάλα του νοσοκομείου και έπεσε στο κενό. Ο άνδρας, σύμφωνα με τον λ. Πλαγιαννάκο, δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας όσες μέρες είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο.



Η ανακοίνωση του Αττικόν

«Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Ευχόμαστε στην τραυματισμένη νοσηλεύτρια, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Δείτε τις φωτογραφίες:





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου