Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Βig Brother – Η Βασιλική Χάνου αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού Βασιλική Χάνου

Παρέμειναν στο Big Brother ο Χρήστος Μακρίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, το νέο live του Big Brother με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και κεντρικό σχολιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ξανά ο Χρήστος Μακρίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ενώ πλάι τους βρέθηκε, για πρώτη φορά, η νέα παίκτρια Βασιλική Χάνου.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η Βασιλική Χάνου απέσπασε τις λιγότερες ψήφους από τους τρεις συμπαίκτες της και θα μπορούσε να μην είναι υποψήφια προς αποχώρηση εάν η Ράνια Καραγιάννη δεν έσωζε… τον εαυτό της με το πράσινο περιβραχιόνιο.

Ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο κλείσιμο της βραδιάς ο παρουσιαστής του Big Brother Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και εκείνον ή εκείνην που θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και θα αποχωρήσει για πάντα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έτσι, στην δεύτερη αυτή αποχώρηση αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες στο Big Brother, πριν καλά καλά προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, η Βασιλική Χάνου!



Συμφωνείτε, αλήθεια, με την συγκεκριμένη αποχώρηση από το Big Brother;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου