Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Big Brother: Συγκίνησε η μητέρα του Βλαδίμηρου Νικόλα – «Συγγνώμη που ήμουν μικρή και δε διάλεξα τον σωστό πατέρα»

Λίγη ώρα νωρίτερα ο παίκτης είχε προχωρήσει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα σημεία σταθμούς της ζωής του

Το βράδυ της Παρασκευής, στο live του «Big Brother» o Βλαδίμηρος Νικόλα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση αναφερόμενος στους σταθμούς της ζωής του.

Ο Κύπριος παίκτης μίλησε για τον πατέρα του, το bullying, τη μητέρα του αλλά και το γεγονός πως έχει αποφασίσει να μείνει παρθένος μέχρι να μπορέσει να αφοσιωθεί σε μια γυναίκα.

Η μητέρα του Βλαδίμηρου, Μαρίνα, η οποία βρισκόταν στο πλατό συγκινήθηκε βλέποντας το γιο της να λέει τα συγκεκριμένα λόγια.

«Κυρία Μαρίνα, πείτε μου σας παρακαλώ, είστε περήφανη για τον Βλαδίμηρο;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης την κ. Μαρίνα και ο Βλαδίμηρος αντικρίζοντας τη μητέρα του δεν έκρυψε την έκπληξη του.

Τότε η κ. Μαρίνα θέλησε να πει δυο λόγια για τον γιο της που μεγάλωσε με τόσες δυσκολίες.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την εικόνα που βλέπω και δεν ήρθα εδώ για να κλάψω. Γιατί εμείς συνεχίζουμε και ζούμε και παλεύουμε και δεν υπάρχει λόγος από δω και πέρα για κλάματα. Γυρίσαμε σελίδα. Ξέρει ότι τον αγαπώ πάρα πολύ και μπορεί να συζητήσει μαζί μου τα πάντα. Εγώ ήμουν η ψυχολόγος του» ανέφερε αρχικά η κ. Μαρίνα και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Γι’ αυτόν τον λόγο χώρισα για να μη βλέπει αυτά τα άσχημα που γινόντουσαν. Του ζήτησα συγγνώμη που ήμουν μικρή και δεν μπορούσα να διαλέξω τον σωστό πατέρα».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου