Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

«Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με Δημήτρη Μπέλλο και Κατερίνα Μπέη»

"Χαίρομαι που εξελίσσονται όλα τα παιδιά, είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο" δήλωσε η Μαριάννα Πουλμέντη

Συνέντευξη παραχώρησε στο Καλοκαίρι #not η Μαριάννα Πουλμέντη.

Η πρώην παίκτρια του Master Chef μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα μετά το παιχνίδι αλλά και για το ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη.

Η ίδια ανέφερε: «Είναι πολύ όμορφο το vibe που λαμβάνω από τον κόσμο κάθε πρωί που έρχομαι στην δουλειά και φεύγω. Δεν έχω δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση αλλά για κανάλι στο utube. Θέλω να μαγειρέψω σε κουζίνες, να εξελιχθώ, να μάθω και είναι στα επόμενα βήματά μου.»



Για την τηλεοπτική συνύπαρξη του Δημήτρη Μπέλλου και της Κατερίνας Μπέη στην κουζίνα του Happy Day δήλωσε: «Χαίρομαι που εξελίσσονται όλα τα παιδιά, είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο.» Θα βρισκόταν μαζί τους στην ομάδα; «Δεν είναι ότι δεν μπορώ να συνυπάρξω με τα παιδιά, απλά εγώ για να λειτουργήσω σε έναν χώρο είτε είναι η δουλειά μου είτε μια εκπομπή θέλω γύρω μου ανθρώπους που να είμαι ευχάριστα μαζί τους. Είναι κάτι που δεν θα ήθελα με αυτά τα δύο παιδιά απλά θα λειτουργούσα καλύτερα με την Φωτεινούλα, με τον Κωστάκη, με την Μάρλεν. Με αυτά τα παιδιά θα το έκανα. Αν ήταν πολύ καλά τα χρήματα θα πήγαινα.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου